Gdzieś słyszałem już ten dźwięk... A już wiem, wczoraj jak żona truskawki blendowała ;D
Lolo od 1 lipca już oficjalnie tracisz prawko za +50 km/h niezależnie czy to obszar zabudowany czy nie. A8 idzie na sprzedaż? ;D
Piramida mówił, że do 700 km/h łapie. Na szczęście ściągnął tablice.Niestety wiem o tym... Lipa, ale co zrobic.
Audi bedzie trzeba sprzedac i kupic te wyzej.. powyzej 250km/h juz cie zaden nieoznakowany raczej nie nagra.
Kto sie orientuje do jakiej predkosci fotoradar dobi czytelne zdjecia?
[emoji14] <zarty>.
Piramida mówił, że do 700 km/h łapie. Na szczęście ściągnął tablice.
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Klasyczne najechanie : )
Czyli nie lubisz rowerzystów? Dobrze zrozumiałem?
W Polsce jest przepis, że rowerzyści muszą jeździć drogą rowerową jeśli takowa jest.
Skoro o mieszczuchach, to mam coś o przyjezdnych. Bo przecież nie napiszę wieśniakach? : )
Mam takich sąsiadów, widać, że ze wsi przyjechali, tzn. jakieś 30-40km.
Pisząc też ze wsi, mam na myśli charakter. Wałówe znoszą co drugą niedziele po nocach jak wracają, kiedyś myślałem, że jakaś orkiestra zawitała, a to słoiki w reklamówkach się tłukły o 23, spotkania towarzyskie, łażenie po nocach jak słoń, oczywiście standard w sobotę z rana, czyli odkurzanie, wieczorem kur..y lecą na balkonie jak debatują w której biedronce czy lidlu promocja, a w niedziele z rana po rozgrzeszenie do kościoła odstawieni jak na odpust, popołudniu natomiast zjazd famili, czyli babcie, ciotki, kuzynki i małe dziewczynki, generalnie katastrofa. Tak się zastanawiamy z sąsiadami, skąd takie buractwo i brak szacunku się wzięło?
Ludzi zapominają, że w bloku nie ma "Wolnoć Tomku w swoim domku" i trochę kultury i szacunku się należy.
Potem człowiek chce wyjechać na weekend gdzieś na wieś, pojeżdzić na rowerze i odetchnąć, a tu się okazuje, że Lolo terroryzuje cyklistów. Jak żyć.