JazzyJones
Member
To jest niedaleko miejsca od którego mieszkam, lidl z największym obrotem w polsce. Multum ludzi, dziwne że tylko ten nastolatek zareagował.
Swoje pierwsze porsche też chyba zagazował. Pamiętam jak u Wojewódzkiego o tym opowiadał. No i luz. Tak chciał, tak zrobił.
Teraz farbowaną blond Jessice powinni umyć tą myjką.
To jest niedaleko miejsca od którego mieszkam, lidl z największym obrotem w polsce. Multum ludzi, dziwne że tylko ten nastolatek zareagował.
Lolo, może właśnie dlatego jestem sceptyczny do elektryków, bo widzę oczyma wyobrażani autonomiczne auta, a w środku właśnie takie ameby umysłowe.
Hummera też miał w gazie. Coś kiedyś mówił, że 60 zł na każdych 100km jest do przodu
Sprawdzałem ten serwis wczoraj. Rzeczywiście jest osobno. Tylko Skoda i Seat mają razem.Nie masz co sprawdzać,budynek standardu Audi Terminal.
Wojewódzki to idiota rzucający tekstami z internetu, a przynajmniej taki wizerunek sobie wykreowałJakby to były inne czasy i byłby wielkim zarządcą posiadłości to wziąłby kilku niewolników i by go pchali byłoby jeszcze taniej i ekologicznie. Żyje w innych czasach , więc trzeba sobie radzić inaczej.... Swojego czasu Wojewódzki chyba z niego robił polewkę po tym jak tego hamera przerobił na gaz..
Wojewódzki to idiota rzucający tekstami z internetu, a przynajmniej taki wizerunek sobie wykreował
Co do Pudziana i LPG to dobrze gość myśli. Lambo w gazie to już przesada z samym aspektów praktycznych. Chyba, że naprawdę dużo nim jeździ. Ja bym pewnie robił rocznie 3k km takim samochodem to by mi zwisało spalanie. Ale to byłaby weekendowa zabawka.
Samo LPG nie dla mnie jednak. Zasięg, butla zabierająca przestrzeń. Ogólnie lipa, ale każdy ma inne preferencje. Teraz tankuje pełny bak i robię 900 - 1000km
Osobiście mam takie samo zdanie, czyli raz miałem gaz w pierwszym aucie i nigdy więcej.. kupuje to na co mnie stać utrzymać. Natomiast rozumiem tych ludzi, którzy mają gaz w normalnych autach.. aczkolwiek mało kto rozumie fakt, że ludzie kupując ropę i benzynę dokładają się do tego, aby ten gaz był tańszy w zakupie przez użytkowników takiego paliwa..
Nie wiem jak teraz, ale kiedyś tak było, a przynajmniej z tego co słyszałem w tv, że z każdego litra benzyny czy też ropy szło parę groszy na gaz... co było też zauważalne jak są podwyżki, ile jest dla ropy/benzyny, a ile dla gazu. A czasem jest tak, że nic nie rośnie gaz... Może teraz tak już nie ma, ale w takim kontekście słyszałem rozmowę w tv panów od rynków paliwowych.. .
Lolo, ale do czego Ty się odnosisz? Ja napisałem wcześniej wyraźnie, że jak ktoś zakłada gaz do normalnych aut to ja to rozumiem i nie ma znaczenia czy to jest w miarę nowe auto czy ma "już kilka wiosen na karku". Nie rozumiem, jak ktoś zakłada do takich aut jak np Hamer, Porszak itp.. Każdy po swojemu to kuma...