LOLO tak jak pisałem tutaj ze 100 razy, że nie ma nic cenniejszego niż właśnie zdrowie i można sobie wszystko zaplanować (tak jak ja to robię, a przynajmniej te grubsze rzeczy) to i tak czasem w łeb idą plany, bo coś wychodzi na co człowiek nie był przygotowany. A sam mam dosyc kiepskie zdrowie i kilka rzeczy mi niedomaga, że tak ujmę to wiem o co chodzi, choć ja nie mam problemu z nadwagą. Ale na tyle są niektóre z nich poważne, że przy każdym dużym zakupie to zastanawiam się czy na pewno kupić, na szczęście można to sprzedać jakby co o ile to coś będzie dosyć popularne

I od kilkunastu już lat odkładamy co miesiąc na emke , więc też człowiek troszkę jest zabezpieczony.. Odnośnie diety to pogadaj z Krzyśkiem jemu się udało, więc i Tobie powinno pomóc o ile sam tego będziesz chciał. Basen też super sprawa ja mam z firmy i chodzę od października do maja i naprawdę pomaga.
A propo Zalewu Zegrzyńskiego to mam to szczęście, że mam dosyć blisko, więc jestem tam często i żaglóweczką sobie pływam z Rodziną. A prawdziwe wczasy top w połowie lipca wylatujemy i już mogę zacząć odliczać.

A póki co jutro Aquapark w planach

, chociaż z moimi kolanami i kręgosłupem to jest wyzwanie..
A żeby było na temat

to tak jak pisałem przejechałem się suvikiem Volvo troszkę więcej niż to jest na jazdach testowych i powiem, że naprawdę jestem zadowolony i mogą ludzie mówić co chcą , w moim mniemaniu Volvo warte jest grzechu.. Naprawdę miło się jechało, a i wykonanie co nie raz pisałem jest na wysokim poziomie.