Daje radę to napewno ale jak długo, szwagier kupił nowego golfa silnik benzyna chyba od kosiarkiNo właśnie te nowe 1.4 i 150KM , kolega właśnie ma Skodę oktavie tez 150konny motor , mówi ze daje radę .Ale ja przyzwyczajony do diesla i w pasacie 130 koników mi starczało , mi raczej chodzi o awaryjność tych silników , bo czytam wiele opini i wiele negatywnych jest ze lipa porażka szrot nie auta , ale tu taj u mnie jeździ tego ogrom , fakt dużo 120 konnych benzyniakow .Ale podobno i te 110 konne diesle dają radę .
Coś wtym prawdy jest , sam bym chętnie został przy moim pasacie , bidulek nigdy mnie nie zawiódł .tak to wlasnie wyglada w obecnych czasach do malych silnikow wrzuca kilka turbin i ile ma to chodzic??
za kilka dobrych lat bedziemy sie modlic o silniki wolnossace i nie bedzie co kupic bo sensowne silniki w wiekszosci przypadkow skonczyly sie w latach do 2010 badz jeszcze wczesniej. przyjdzie nam szukac starych aut juz tak sie dzieje w jakims stopniu.
Zdarzają sięTo oryginalne tablice?
Nie kupuję, Berlinetta mi się nie podoba (w tym kolorzeWojewódzki sprzedaje swoje prawie niowiusie autko![]()
Kuba Wojewódzki sprzedaje swoje Ferrari F12 - Moto - WP.PL
Połowa aut jakimi jeździ jest z wypożyczalni...
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka