Boze co wam na leb trzaslo z tym chwaleniem...
Ostatnio wkolko te same posty w stylu. "Chwalic sie nie mozna" lub "To nie miejsce o pisanie o tym". itp.
Zeby raz to ktos czy nawet kazdy z was napisal. Ale wkolko to samo? Ile mozna, nudne sie robi.
To forum bylo o tyle fajnie, ze czulem sie tu jak wsrod przyjaciol. Ale ostatnio jakos taka zla atmosfera sie tu robi. Coraz gozej.
Krolewnie korona z glowy spadla, bo zapytalem o praktyczne doswiadczenie w materii i podsumowalem co napisal. Teraz robi dramat.
Zreszta sam zobacz:
http://www.hdtv.com.pl/forum/odtwar...odtwarzacz-multimedialny-328.html#post1573776
Sorry za wczesniejsza reakcje, Podpieniony hejtem usera kaminskikl blednie odczytalkem kontekst Twojej wypowiedzi, jakobym jezdzil po pijaku i sie tym chwalil (??!). Jakbys to sformulowal bardzziej jednoznacznie, nie byloby konfuzji. No ale styl moich wypowiedzi tez podupadl, odkad pisze na smartphonie.
Werf nie namawiał lolka do złego. Wiesz jak to z chwaleniem się tutaj. Bubafat przyjdzie i będzie mu wytykał, że lubi się chwalić...
Ile Ty masz lat czlowieku? Zatrzymales sie na poziomie gimnazjum?
Najpierw pleciesz dyrdymaly, ktorych nie chcesz podeprzec chocby jednym zdaniem, kreujac sie jakiegos guru, a zapytany o konkrety, podwijasz ogon.
Skoro nie raczyles podac argumentow, nie chcac znizac sie z wyzyn swego "autorytetu", do poziomu dyskusji, to poprosilem abys pochwalil sie doswiadczeniem. Wyszlo na to, za cala Twoja ekspertyza wynika z faktu wydania "worka pieniedzy"'(sic!) i wkrecenia paru dyskow do kieszenii. Nie ma sensu abys sie nad soba teraz uzalal i oszczerczo usilowal nakrecic jakas spirale hejtu wobec mnie. Sam sobie zrobiles ku-ku.
Nie oczekuje od Ciebie wdziecznosci za dana lekcje, ani tym bardziej dawania mi powodow ku kolejnym. Tak wiec idz dalej swoja droga w spokoju i nie zaczepiaj mnie wiecej. Chyba, ze chcesz wrocic do merytorycznej dyskusji w watku, w ktorym sie zblazniles, to zapraszam.