Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Krzychu najlepsze jest to, że wiele z tych klasyków każdy dobrze pamięta. Ten motocykl Milicyjny piękna sprawa.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie. Pojechałem tam z moim kilkuletnim synem, który tez lubi takie klasyki, ale zatrzymywałem się przy każdym i opowiadałem mu trochę historii z PRL-u ;)

Borixon, jeszcze raz gratki! Zazdroszczę. Lubię takie fury ;)
W którym budynku się to odbywało, pamiętasz? Swego czasu jeździłem na targi jako wystawca, oczywiście z innej dziedziny i pamiętam nieco położenie hal.

Ostatnia edycja:

werf

Active member
Bez reklam
Lolo tak się nie ciesz bo co jak co ale wszystkie te wskazania,ikonki,technika oraz priorytet wyświetlania żywcem przeniesione z pierwowzoru : )
A tu coś na majówke .

Attachments

• 7C1D792E-4447-4200-BD34-BF8AE563FE01.jpg
    7C1D792E-4447-4200-BD34-BF8AE563FE01.jpg
    58,8 KB · Wyś: 32

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Lolo tak się nie ciesz bo co jak co ale wszystkie te wskazania,ikonki,technika oraz priorytet wyświetlania żywcem przeniesione z pierwowzoru : )
A tu coś na majówke .

U mnie narazie spokoj, wiec nie strasz - kolejny raz.
Ale powiem szczerze ze zawieszenie dupne w tej audicy. jak dla mnie duzo za miekkie nawet na dynamic. No i cholipcia juz brakuje mocy.

A co do bentleya, mam znajomego, ktory tez sobie kupil juz troche czasu temu (limuzyne) i mowi ze badziewie nieziemskie, jest mega nie zadowolony.

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
U mnie narazie spokoj, wiec nie strasz - kolejny raz.
Ale powiem szczerze ze zawieszenie dupne w tej audicy. jak dla mnie duzo za miekkie nawet na dynamic. No i cholipcia juz brakuje mocy.

A co do bentleya, mam znajomego, ktory tez sobie kupil juz troche czasu temu (limuzyne) i mowi ze badziewie nieziemskie, jest mega nie zadowolony.
Pół roku temu byłem na weselu gdzie wujek Młodych przyjechał Bentleyem. Ma dwie sztuki i bardzo sobie chwali ;) Samochód totalnie brzydki i nie w moim stylu (chyba za młody jestem), ale jak widać drugiego kupił z pełną świadomością. Twój znajomy sprowadzał ten samochód na ślepo czy w salonie nie pozwolili mu się nawet przejechać przed zakupem? :D

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Znajomy lubi sie wyrozniac.
Z tego co kojarze to nowke chyba kupil z salonu bo sie chwalil ze trzeba miec jakis specjalny paszport (chyba polsatu hehe) aby kupic to auto :) Do zakupu uzywanego raczej nie byloby to potrzebne :)

Bentley slynie z tego ze to Hi End w luxusie, wiec pewnie dlatego niektorzy kupuja takie autko nawet w ciemno.

Ile aut tyle opinii.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Znacie?.To posłuchajcie...
BMW is extending a UK recall of its cars after the BBC's Watchdog found that vehicles could cut out completely while they are being driven.

It is recalling 312,000 vehicles: the BMW 1 Series, the 3 Series, the Z4 and its X1 petrol and diesel models made between March 2007 and August 2011.

The manufacturer will contact owners of the affected models in the next three weeks

The fault could be fixed within two hours and involved replacing a plug.

If concerned you can contact BMW customer service on 0800 325600

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widziałem dziś na mieście Dodga Challengera i o ile gdzieś tam chodzi mi po głowie Mustang, to ten czołg zrobił na mnie o wiele większe wrażenie, a wygar to najpiękniejsza symfonia jaką dane mi słyszeć w ostatnich czasie. Poezja.

[youtube]jGG33r_2ZFM[/youtube]

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No właśnie, cicho... to ja się pytam gdzie fun ;)
Jak gość depnął Challengera, to sroki na drzewie zasrały chodnik z wrażenia.
Sorry za określenie, ale przy takim aucie nie ma sensu bawić się w żadne konwenanse. To typowy brutal i cham, właśnie takiej motoryzacji mi brakuje dzisiaj.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
I8 wygląda kosmicznie, ale nie dałbym za niego tyle pieniędzy. Wolałbym GTR + chociażby taki Dodge. Oba pewnie dają więcej frajdy z jazdy niż to BMW i bym się zmieścił w cenie jednego i8 :D

Do góry