Lolo tak się nie ciesz bo co jak co ale wszystkie te wskazania,ikonki,technika oraz priorytet wyświetlania żywcem przeniesione z pierwowzoru : )
A tu coś na majówke .
Pół roku temu byłem na weselu gdzie wujek Młodych przyjechał Bentleyem. Ma dwie sztuki i bardzo sobie chwali Samochód totalnie brzydki i nie w moim stylu (chyba za młody jestem), ale jak widać drugiego kupił z pełną świadomością. Twój znajomy sprowadzał ten samochód na ślepo czy w salonie nie pozwolili mu się nawet przejechać przed zakupem?U mnie narazie spokoj, wiec nie strasz - kolejny raz.
Ale powiem szczerze ze zawieszenie dupne w tej audicy. jak dla mnie duzo za miekkie nawet na dynamic. No i cholipcia juz brakuje mocy.
A co do bentleya, mam znajomego, ktory tez sobie kupil juz troche czasu temu (limuzyne) i mowi ze badziewie nieziemskie, jest mega nie zadowolony.
BMW is extending a UK recall of its cars after the BBC's Watchdog found that vehicles could cut out completely while they are being driven.
It is recalling 312,000 vehicles: the BMW 1 Series, the 3 Series, the Z4 and its X1 petrol and diesel models made between March 2007 and August 2011.
The manufacturer will contact owners of the affected models in the next three weeks
The fault could be fixed within two hours and involved replacing a plug.
If concerned you can contact BMW customer service on 0800 325600