Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

Caparzo

New member
Bez reklam
Ten głupek veyronem to wał jest,bo chciał ubezpieczenie wyłudzić i mu sie oberwało. Mi tych pajacyków nie żal, pajacują na drodze i psują sobie auta. Tata nowe kupi.

Napęd na tył to dla mnie plus. Gdyby napęd na przód był lepszy, chodzili byśmy na rękach :D

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Kia zaszalal i wypuscila auto z porzadnym silnikiem o porzadnych osiagach :)

[youtube]-i-SBStn8u4[/youtube]

Wyglad z zewnatrz jak dla mnie na bardzo wysokim poziomie. Niestety w srodku jest cienko. Szkoda ze kia nie zainwestuje w bardzo ladne wyposarzenie wnetrza - chociazby jako opcje dodatkowe.

Savron

Well-known member
Bez reklam
Tak , z ciekawostek: Daryl Kemsey z miasta Lindon (Yuta) oddaje 10 000 $ tomu, kto nazwie imię człowieka , który tak potraktował jego BMW i8. :popcorn:

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No widzisz, nadajemy na podobnych falach - jak ta walizka ;) a tak coś czułem w kościach, że gdzieś mi śmignęło ;)
Ostatnio częściej z komórki przeglądam forum, a tam g widać.

Co by nie mówić, patent dobry. Inwestycja spora, ale jaki szybki zwrot ; )

lolo2

Well-known member
Bez reklam

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja mam taki "zagłuszacz" w portfelu, tyle, że na karty kredytowe.
Jest logo wyryte na kieszonce, także z automatu od producenta wyszło.
Dobre posunięcie, bo i z kartami są cyrki.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Cala karte moga skopiowac czy tylko 80zl zblizeniowo bez pinu ukrasc? Zbytnio o tym nigdy nie myslalem :)

Zagluszacz to jedynie w domu aby pilota chowac. Bo w kieszeni to straszna lipa, nikt nie bedzie wyciagal pilota z futeralu aby auto otwierac :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Chodzi o zbliżeniowe transakcje, jak ktoś zrobi kopię, to potem napyka kilkadziesiąt transakcji i sumka się ładna uzbiera, a pinu do takich transakcji nie trzeba. Ja mam limit bodajże na max 100zł - jednorazowej transakcji, a ostatnio nalepiłem naklejkę na telefon i już nie muszę wyciągać karty z portfela, a jedynie telefon przykładam - a ten zawsze najbliżej ręki (tyle, że tel. nie ma zabezpieczenia).

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No to wypadaloby taki pokrowiec kupic, zreszta karty nie wyciaga sie za czesto... <najsmieszniejsze jest to ze moja prywatna karte do mojego konta ma od "zawsze" moja zona> Jak sie przykleila tak nie odkleisz heheh...

bokciu

Banned
Dlatego nigdy nie płaćcie zbliżeniowo, omijajcie wszelkie lotniska i hotele (tam najwięcej walizek), a telefonu używajcie tylko stacjonarnego z budki telefonicznej...No i z samochodu przesiądźcie się do komunikacji miejskiej. ;)

P.S.
https://www.youtube.com/watch?v=lXzA-kG-c5k

Pełna profeska, ale ile to trwa... :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja wyciągam kilka razy dziennie, ale lepiej chyba zmienić portfel.
Jakieś 200zł kosztuje, także nie majątek. W sieci pewnie taniej.

Do góry