Skóra, fura i komóra :) Czyli luzne rozmowy o motoryzacji.

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dokładnie. Koleś wygrał w zetce 30 tysi i zaraz z kumplem byłą gadka na co by się wydało i kumpel by zainwestował w samochód a ja znowu w sprzęcik jakiś :D i on rozumie mnie a ja rozumie jego a inny kumpel znowu zainwestował by w gołębie i gołębnik nowy heh. Każdy ma bzika na jakimś punkcie:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dokladnie o to w tym chodzi, a drwienie z takiego czy innego hobby, tylko o jednym swiadczy i mysle ze kazdy wie co mam na mysli... Niestety w naszym kraju nie jest zbytnio popularne zeby umiec sie cieszyc szczesciem swojego kolegi, czy swojego sasiada , kazdy we wszystkim musi widziec drugie dno, czy jakis podstep..
Ostatnio czytalem gdzies dowcip - anegdote wlasnie w tej sprawie mowiaca jacy sa Polacy:
" Dwaj koledzy emigranci siedza w pubie w Canadzie i pija piwo, jeden z nich mowi - sluchaj tyle lat tutaj jestem, a ja zawsze sie zastanawiam co oni namalowali na tej swojej fladze ze musieli przykryc to cos lisciem//////"
Chyba wiecej dodawac nie trzeba... moze tylko tyle ze tacy ludzie umrza sfrustrowani i zmeczeni zyciem szukajac u innych czegos, czego tak naprawde nigdy nie bylo..

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Caparzo

New member
Bez reklam
... a jeszcze inni "figurkami Predatorków" :-D .....:eek:k:

ale o co ci chodzi ??? trzeba mieć jakaś pasje czy to są znaczki, predatory czy martwe komary co cie obchodzi kto co zbiera i co ma do tego jego zachowanie ??

Prawda jest taka ze im mniej jest czepiania sie na sile, to forum jest przyjemniejsze,

Mi się wydaje że do forum trzeba dorosnąć i mieć odpowiedni wiek do tego.

... kupic kolejny sobie zegarek...

a ile ich masz ?? chętnie zobacze

Ostatnia edycja:

WiTT

New member
Bez reklam
I znów kilka stron pier**lenia na onetowym poziomie. Zobaczcie koledzy jak ten wątek sie przyjemnie zaczął, a jak wygląda teraz.
Z przepychanek slownych o wyzszosci benzyny nad dieslem oraz gazem zmienilo sie na to kto wie wiecej o naszych drogach.

serio, ledwo przebrnąłem te kilka stron od piątku... i widze ze kompletnie nic nie stracilem.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Ja tak w ogóle mam ostatnio. Kiedyś, parę lat temu, wchodziłem na forum codziennie, bo gdybym 2-3 dni pominął, to miałbym zbyt wiele do przebrnięcia. Dziś nie dość, że frekwencja spadła, z dnia na dzień postów zdecydowanie mniej, gorszej jakości i więcej tzw. spamu. Mnożą się różne wątki o tym samym...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
I znów kilka stron pier**lenia na onetowym poziomie. Zobaczcie koledzy jak ten wątek sie przyjemnie zaczął, a jak wygląda teraz.
Z przepychanek slownych o wyzszosci benzyny nad dieslem oraz gazem zmienilo sie na to kto wie wiecej o naszych drogach.

serio, ledwo przebrnąłem te kilka stron od piątku... i widze ze kompletnie nic nie stracilem.

Mi sie wydaje ze wszystko jest ok do czasu kiedy wkleja sie jakies zdjecia ktore nie maja na nic wplywu, problem sie robi wtedy kiedy juz ktos cos zacznie i wtedy kazdy chce udowadniac swoja wyzszosc w danym temacie. Kazdy odpowiada bo jak cos ktos napisze to trzeba odpowiedziec i tak sie zaczyna..
Oczywiscie nie mowie o tych co chca sie czepnac dla zasady.. sama dyskusja jeszcze nie jest zla nawet jak nie koniecznie trzyma sie tematu, problem rodzi sie wtedy kiedy ktos uszczypliwe uwagi komus pisze.
Reanimator kilka mam ale nie bede tutaj wklejal zdjec , ja jestem z tych co w wogole sa przeciwnikami wklejania swoich "gadzetow" ale oczywiscie sa tacy co by pisali, ze On tez ma slonia zlotego na lancuchu - mysle ze wiesz co mam na mysli, albo ze ma sie samochod w leasingu :) nie znajac czlowieka. I wszystko po to zeby "sie dowartosciowac" - mysle ze slowo dowartosciowac to nijak sie nie ma w tym wypadku...Moi sasiedzi 20 pare lat temu z rodzinnego miasta kupowali samochody, a przy tym brali kredyciki na lata zeby kupic i pochwalic sie nowym autkiem , tylko czasy sie zmienily i samochod nie jest juz synonimem bogactwa w 100% znaczenai tego slowa - niestety dla niektorych czas stanal w miejscu..
Kupujac figurke za np 1500 zl czy jakis wspomniany zegarek nikt nie chce sie tym dowartosciowac tylko chce to miec bo ma takie hobby czy tez lubi takie rzeczy i nie rozumiem po co sie tego czepiac.. Dowartosciowuje czlowieka szef w pracy albo rodzina i tu to slowo jest adekwatne, a nie przy kupowaniu figurki czy 100 filmu na bluray. To lubi i chce miec ....Widocznie ktos zasluguje swoja praca zeby miec takie gadzety...
Dlatego proponuje wrocic do tematu o ktorym tutaj mowa..

Ostatnia edycja:

dmk84

New member
No to może ja zacznę:)

Czy ktoś z Was posiada lub posiadał Mazdę 6 I 2002/2003 w benzynie?
Chodzi mi o opinie na temat tego auta np:
-faktyczne spalanie
-bezawaryjność
-problemy z korozją
-koszty ewentualnych napraw i części
Byłem już na kilku forach samochodowych ale tam każdy chwali swoje ,więc skoro mamy taki temat jaki mamy to może ktoś z Was podzieli się jakąś opinią,doświadczeniem:grin:

A przy okazji rozmowa wróci na odpowiedni tor:eek:k:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tdx, startujesz? ;)
Mielismy teraz nie gorszą miejscowke do spotkania, mianowicie targi Erotrends :)
Zycie szybko zweryfikowaloby poglady, szczegolnie z tym zgrzedzacymi frustratami ktorzy rozpierniczą kazdy watek.

Kolego Dmk, Krzysiek1980 ma Mazde, pisz do niego. Zdaje sie ze bardzo zadowolony :)

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Nie może być inaczej
Mesiek jeszcze może być :)

2013-mercedes-benz-slk55-amg-harman-kardon-speakers.jpg

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To Mercedes SLK.
Harman w Mesiach gra przepieknie, glosniki sa pochowane, suby pod siedzeniami, czy pod tylnią szybą.
Nie trzeba sie posilkowac zewnetrznymi wzmacniaczami i skrzynkami w bagazniku.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
2013-mercedes-benz-slk55-amg :)

Poznalem wlasnie po przyciskach bo oni we wszystkich modelach maja podobnie, tylko rozni sie umieszczenie przyciskow do pamieci fotela .. Ale wyobrazam sobie jak to musi grac , skoro taki nie malze podstawowy pakiet w mercu ( jesli chodzi o audio) gra jak niezla mini wieza , to taki zestawik to dopiero jest przyjemnosc sluchania .... i ta skora cos pieknego - wykonanie, wyglad - tak mi sie moze podobac ta ich skora wentylowana na fotelach ze szok ...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Gorzej jak cos Ci sie wyleje na ten "dziurkowany" fotel.

To juz ryzyko :) ale i tak mogliby mi taka sprezentowac...;-) patrzac ile kosztuja pelna skora ( zwykla nie wentylowana ) to juz w takim wypasie to juz koszmar w biay dzien), ale jak kogos stac to brac w ciemno mozna). A wiesz co mi sie najbardziej podoba w tego typu markach samochodowych?
Nie wazne jaki by sie model kupowalo mozna kupic najnizszy, a jak sie zaplaci to ma sie tak w srodku odpicowany wozik - ze baja ..:)

Ostatnia edycja:

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
pewnie laska żałuje że jej boy nie ma takiego basu w rozporku hehe. Wygląda jak by to było jej pierwsze takie doznanie heh:)

dmk84

New member
Racja:grin:
To chyba jej pierwszy orgazm w życiu:eek:k:
Tam po niżej kadru musiało dobrze wiać:twisted:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry