mam 50es6710 ale nie zakladalem oddzielnego watku. es6800 to prawie to samo.Uuu a Ty masz 6800 ?
mam 50es6710 ale nie zakladalem oddzielnego watku. es6800 to prawie to samo.Uuu a Ty masz 6800 ?
TV ma tuner naziemny i satelitarny. Mam podlaczona naziemna i cyfre plus z sat. Nie chce nagrywac tego co ogladam tylko cos co leci w tle rownolegle. Ustawilem 4 kanal a ogladalem 1 i w momencie nagrywania przelaczyl sie a jak chcialem na 1 to mi sygnalizowal zakonczenie nagrywania jesli zmienie kanal. Niestety przy programowaniu nagrywania nie ma mozliwosci wyboru anteny. Jesli ustawione na cyfra to cyfra i koniec. Jedynym sposobem to przelaczyc naziemna na tuner ferdka i tam nagrac na pvr niezaleznie od tv.
Powiedzcie mi jak to jest z tym modulem CAM.
Mam dekoder z N i chcialem go wymienic na modul CAM. Od Pani na infolini dowiedzialem sie ze technologicznie nie jest to mozliwe, z modulem CAM dziala tylko telewizja na karte, prawda to ?
Nie działa.Czy działa wam mysz lub klawiatura w aplikacji youtube ??
Witam.
Chcę kupić ten TV 40 cali i mam 3 istotne pytania do posiadaczy:
1.Czy występuje efekt rozmycia,rozwarstwienia - piłki nożnej szybko lecącej ( taki ogon jakby kometa ) albo w skokach narciarskich gdy skoczek leci nad zeskokiem narty zaczynają się rozwarstwiać podobnie jak przy piłce, lub inne obiekty szybko poruszające się?
2.Czy podczas oglądania meczu piłkarskiego w HD występują jakieś zacięcia np. gdy kamera się szybko zmienia z bliższej na dalszą do rzutu wolnego?
3.Czy w menu podczas skakania po ustawieniach okna wychodzące odrazu się pojawiają czy tak jak to zauważyłem w sklepie jakby zwalniają?