Zrobiłeś aktualizację TV ?
Czy ktos wie dlaczego w smarcie np w ipli albo w tvn playerze nie moge wlaczyc motion plus? Opcja jest niedostepna. telewizor zaktualizowany do wersji 1026 - pokazuje ze nowszej nie ma. ogladanie bez motion plus jest wkurzajace z tym klatkowaniem ;/
telewizor zaktualizowany do wersji 1026 - pokazuje ze nowszej nie ma. ;/
Witam,mam pytanie odnośnie zakupu klawiatury i myszki bezprzewodowej,mianowicie jakiej firmy zestaw kupić.
Witam,mam pytanie odnośnie zakupu klawiatury i myszki bezprzewodowej,mianowicie jakiej firmy zestaw kupić.
Wiecie co Wam powiem? Rodzina mnie wyzwała za ten badziewski sprzęt. Że kolory sa brzydkie, że z boku nic nie widać, że dźwięk jest słaby, że obraz raz dobry raz nędza rozmyty i że lepiej ogląda sie na zwykłym crt. Tyle warte są nowe technologie.
Czy moze ktos wyjasnic jak nagrac w tle z pvr? Ogladajac jeden kanal a nagrywac inny?
Bo nastawilem z harmonogramu czasowe nagrywanie i owszem nagrywal tylko przelaczyl mi na ten kanal nagrywany a jak chcialem zmienic to mi przerywal nagr. Jesli tak to ma wygladac to rzeczywiscie kanal, nagrywac cos co sie oglada.