"Witam, otóż mam pewien problem z moim "dwurdzeniowcem". Problem pojawia się gdy przeglądam zasoby internetu za pomocą przeglądarki internetowej, raz pojawia się, gdy przeglądanie internetu trwa dłuższy czas lub kiedy załóżmy tworzę drugą kartę i kiedy przechodzę między tymi kartami i pewnym momencie pojawia się taki komunikat na czarnym tle "Ostatnia sesja przeglądania została nagle przerwana. Przywrócić ostatnią sesję czy przejść do strony domowej?" i pod tym komunikatem mam do wyboru czy chcę przywrócić sesje i wtedy przywracają się wszystkie strony czy strona którą miałem otwartą... Miałem nadzieję, że może aktualizacje naprawią problem ale niestety nic z tego, dziś aktualizowałem telewizor online do wersji 1028 i wciąż pojawia się ten sam problem. Czy ktoś z Was spotkał się z tym problemem?"
Pytanie o ten problem wysłałem do Działu Obsługi Klienta i dla zainteresowanych podaję odpowiedź:
Szanowny Kliencie
W imieniu firmy Samsung, serdecznie dziękujemy za kontakt.
W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy poinformować:
Telewizor ma ograniczoną pamięć, przez co może dochodzić do błędów w momencie jej przepełnienia. W tej sytuacji proponuję oczekiwać na kolejne aktualizację, ponieważ nie ma dodatkowego rozwiązania które mogę Panu zaproponować w tej sytuacji. Ewentualnie korzystanie z jednej zakładki, przy stronach wymagających większej ilości pamięci.
Z chęcią udzielimy odpowiedzi na ewentualne następne pytania.
Z poważaniem
Maciej Pielak
Czyli wychodzi z tego, że kolejna aktualizacja może a nie musi naprawić tego problemu.