Witam,
Czy to konto Youtuba zakładane przez TV można jakoś powiązać z tym internetowym??? Chodzi o to żeby mieć dostęp do filmów na tym koncie założonym bezpośrednio prze net.
Kupiłem TV ponad rok temu i już wtedy były skargi na pilota w nim. Nawet dzisiaj kilka razy trzeba było przylutować nim o kolano:bober: aby zaskoczył.Dołączam się do pytanie :/ Jakiś czas temu również się męczyłem z pilotem by się do niego dostać i nić poddałem się!
No kolego jakieś uwagi po aktualizacji .Mam teraz soft 2001.2 i chyba zapodam najnowszy 3011, obym nie żałował, bo na obecnym palą wszystkie filmy co miałem .mkv .mp4 , tylko w HD lub FullHD.
Hmmm no aż tak nie mam. Przez jakiś kwartał po zmianie baterii na nowe, działa z "odbicia" i nie muszę celować w TV. Tylko te przyciski numeryczne i pozostałe u góry pilota działają jakoś kulawo i trzeba je mocno wciskać.Mnie wurza kto, ze ma slaby zasieg i trzeba nim celowac w TV. Dziala tak od nowosci.
Na razie dali bardzo dobry widget o lidze piłki nożnej w ekwadorze,następnie ma być dostępny widget przybliżający nam tajniki ligi mongolskiej,a TWNplayer mało istotny.i co z tym tvn ??? jakos cisza zapadla w tym temacie
Na razie dali bardzo dobry widget o lidze piłki nożnej w ekwadorze,następnie ma być dostępny widget przybliżający nam tajniki ligi mongolskiej,a TWNplayer mało istotny.