Witam
fotka dla niedowiarków.
Po zmianie routera na NetiaSpot przestal mi dzialac PC Share Manager tzn TV go nie widzi. Czy musze cos zmienic w ustawieniach Spota? Wczesniej wszystko dzialalo.
A dlaczego tak jest?
"Zgłoszony i potwierdzony jest problem współpracy Netia Spot z innymi Media Serverami DLNA (The Digital Living Network Alliance). Dzięki współpracy użytkowników Netia Spot znaleźliśmy rozwiązanie zastępcze. Aby inny Server Mediów niż Netia Spot działał w sieci należy do sieci dołożyć dodatkowy switch. Można w tym celu użyć stary router adsl."
Mam ten sam problem, trzeba podłączyć switch dodatkowy.
Po podłączeniu czegokolwiek przez HDMI do tv na optyku będziesz miał tylko stereo. Filmy z USB mają jedynie 5.1 na wyjściu optycznym.
Nieprawda !!!
Mam podłączoną telewizję kablową (cyfrową) w MM do tv przez HDMI tylko i jak mam dźwięk 5.1 to na optyku do kina domowego idzie dźwięk 5.1 trzeba tylko w opcjach dźwięku zmienić z PCM na Dolby Digital
i tyle.
Pozdrawiam !!!
U mnie Picasa też się zminiaturyzowała, a się tak cieszyłem, że se zdjęcia pooglądam z wakacji
Pytanko mam - ktoś może rozbierał pilota pod tego TV ? Niestety słabo kontaktują niektóre przyciski i chciałbym przeczyścić gumki i styki.
Pilot jest na zatrzaski, czy zgrzewany ultradźwiękowo ? Jeśli to pierwsze to wdzięczny będę za jakiś hint.