zdjecia i muza z samsunga wave S8500 smigaja super a filmy sie tną ,buforują.
wave ma mozliwosc ogladania po wifi(dlna) na tv,wave nagrywa w jakosci dvd
Dzięki Ci dobry człowieku!Dla tych co szukają Samsung PC List Editor.
rapidshare.com/files/439954096/chlpced-0.72-release.rar
Niestety nie mogę dodawać jeszcze linków więc trzeba sobie uzupełnić
Już wszystko działa.Słuchajcie.
Przy uruchamianiu serwera w samsung PC share pokazuje mi się komunikat nie można uruchomić serwera.
Co jest grane i jak zrobić żeby było dobrze?
Windows 7 x64
Jak chcesz miec troche mniejsze zuzycie pradu i znaczek firmy, troche lepiej postrzeganej to kup Sony. Jesli nie zalezy ci na tych dwoch opcjach to lepiej wybrac C650, bo inaczej szkoda kasy na przeplacanie.Witam
Trudno mi się przez całe forum, dlatego zapytam tutaj. Jakie są za i przeciw c650 w porównaniu do sony ex 710, chodzi mi głównie o jakoś obrazu i samą matryce, zarówno w SD jaki HD a także filmów z avi czy divix których dużo oglądam. W pn wybieram się do sklepów na organoleptyczne porównanie ale może ktoś ma jakieś konkretne doświadczenia co do jakości obrazu i dźwięku również?
Jak chcesz miec troche mniejsze zuzycie pradu i znaczek firmy, troche lepiej postrzeganej to kup Sony. Jesli nie zalezy ci na tych dwoch opcjach to lepiej wybrac C650, bo inaczej szkoda kasy na przeplacanie.
Jak sam porownasz organoleptycznie to zobaczysz te "duuuuuuuuzaaaaaaa" roznice miedzy LCD a LED.
Drozsze nie znaczy lepsze!
Nie warto.dlatego pytam, co i jak nie kieruje się marką choć do sony mam sentyment, więc jednym słowem pytam czy jeśli chodzi o jakoćś obrazu i dźwięku - pomijam pozostałe funkcje to lepiej dołożyć te ok 600 zł różnicy do sony czy nie?
Jak chcesz miec troche mniejsze zuzycie pradu i znaczek firmy, troche lepiej postrzeganej to kup Sony. Jesli nie zalezy ci na tych dwoch opcjach to lepiej wybrac C650, bo inaczej szkoda kasy na przeplacanie.
Jak sam porownasz organoleptycznie to zobaczysz te "duuuuuuuuzaaaaaaa" roznice miedzy LCD a LED.
Drozsze nie znaczy lepsze!
dlatego pytam, co i jak nie kieruje się marką choć do sony mam sentyment, więc jednym słowem pytam czy jeśli chodzi o jakoćś obrazu i dźwięku - pomijam pozostałe funkcje to lepiej dołożyć te ok 600 zł różnicy do sony czy nie?
Nie warto.
Ja powiem nie warto, ktos inny powie inaczej. Sprawdz sam, bo nikt za ciebie kupowac nie bedzie, a pretensje za nietrafiony zakup mozesz miec pozniej tylko do siebie.a tak konkretniej dlaczego nie?
pytam o sam obraz, jakość matrycy itp.