Masz ustawiony TV na Polskę? Tzn. przy pierwszym włączeniu wybrałeś kraj ojczysty ? Tylko wtedy będziesz mógł używać Ipli. Jeśli nie to przejdź do pozycji menu o nazwie PLug And PLay, TV zresetuje wszystkie ustawienia (przy okazji zgubi zapisane programy) i będziesz mógł wybrać kraj.
Mam ustawiony telewizor na Irlandie bo chcialem byc szczery i prawdomowny ale zmienie dzis na Polske i zobacze.. ale skoro tak trzeba sie napocic zeby miec dostep do Wyborczej w samsungu.. to wietrze tutaj sprawdzanie lokalizacji numeru IP.. wiec nie wiem czy zmiana odreczna w P&P cos zmieni.. ale rzuce na to okiem dzisiaj..
Troche dziwnie sie ten samsung zachowuje dzielac internet, ktorego glowna zaleta jest to ze jest wszedzie taki sam.. no chyba ze sie mieszka w Chinach..
jakis tam content moze byc niedostepny z uwagi na prawa nadawania.. ale nie cala aplikacja :fool:
Druga rzecz strasznie mnie wkurzajaca to widzet youtube, ktory nie chce zapodac video w HD na Full ale w jakosci takiej ze juz wole w malym okienku ogladac.. co to za pomysl?
Ja rozumiem, ze komus moze sie ciac stream w HD, ale dlaczego karani maja byc wszyscy? Mam nadzieje, ze kiedys sie zreflektuja i dadza opcje do grania filmow z YT 360p, 480p, 720p.. czyli jak na kompie.. prosze Cie samsungu.. :blagam:
P.S. Zalozmy ze zmiana lokalizacji pozwoli mi zainstalowac jakas polska aplikacje.. hmmm.. ciekawy jest co sie z nia stanie jak wroce do ustawien na Irlandie.. skasuja mi ja czy tylko zablokuja? heh
Ostatnia edycja: