Sorka nie zauwazylem.Mam jeszcze jedno pytanko.Skopiowałem ta najnowsza aktualizacie na pendriva to znaczy plik T-VALDEUC_2002.0 i jak wybieram aktualizacja to wyskakuje komunikat nie znaleziono pliku do aktualizacji.Moj tvto 40 c650.Ma ktos z was taki problem.
Firmware 2001.2 rozwiązuje ten problem i wszystkie filmy jakie testowałem chodzą idealnie płynnie nawet przy ustawieniu Motion Plus na maksa.
Thx.ja korzystam, glownie z Youtube i Dailymotion, ale tez sprawdzam pogode i ogladam zdjecia na picasa. Rzadziej czytam newsy z Gazety, czesciej z onetu po przez dekoder n-ki. Moja żona korzysta tylko z Youtube.
Ale te aplikacje to nie tylko internet, moze kiedys ktos stworzy widgeta do nagrywania albo do przegladania internetu. Choć jak patrze na rozwój i pojawianie sie nowych dodatków to zaczynam w to wątpić
no niestety nie jest to 1:1 to co masz w komputerze. Pewnie chodzi o prawa autorskie, ale zawsze co trzeba to się w ten czy inny sposób znajdzie. Nie sprawdzalem tych filmów w tv, a kiedyś na kompie nawet jeden film tak obejrzałem Death Race chyba trzeba to sprawdzićThx.
Na Youtube mozna obejrzec wszystkie filmiki czy tylko ich czesc. Interesuja mnie min. polskie kabarety , lub filmy calometrazowe, bo tez kiedys ludzie wrzucali.
Jak sprawdzić jaką obecnie mam wersję oprogramowania w moim tv?
Model LE40C650
Gdyby tak było to Samsung w koncu zrobiłby coś z tym okropnym buczeniem w swoich tv, zwłaszcza w plazmach a nie rozwijał bzdurną technologię 3D na którą zapotrzebowanie na rynku na razie jest znikome w stosunku do oczekiwan producentów.. Firmy monitorują zapotrzebowanie rynku, czytają fora opinie i wszystko co wiąże się z ich produktami. Analizują i instalują w nowe produkty, a nie w nowy soft do sprzętu bo to już się nie opłaca.
Witam,
Planuję zakup telewizora Samsung LE40C650, ale mam kilka pytań, otóż chciałbym dowiedzieć, jaka jest jego awaryjność, ponieważ w sklepach zdania są na ten temat podzielone, czy ten telewizor odtwarza mkv i czy do tego formatu ma możliwość włączenia napisów (jeśli tak to w jakim formacie). Pytałem się w sklepach oto, czy wszystkie znaki w napisach są wyświetlane (również otrzymałem podzielone odpowiedzi), dlatego pytam się Was użytkowników, jak to jest naprawdę.
A może Panowie/Panie mają jakieś inne propozycje telewizorów w cenach (2500-2900zł), które spełniały by takie wymagania jak ten telewizor (liczy się, by odtwarzał format mkv, z polskimi napisami, był bezawaryjny, miał jako taki design)
Pozdrawiam, WiKiH
hehe design to już jest kwestia gustu, ale mkv i polskie napisy odtwarza. Co odtwarza i z jakim skutkiem wyczytasz dokładnie w tym wątku, bo już to było wielokrotnie maglowaneWitam,
Planuję zakup telewizora Samsung LE40C650, ale mam kilka pytań, otóż chciałbym dowiedzieć, jaka jest jego awaryjność, ponieważ w sklepach zdania są na ten temat podzielone, czy ten telewizor odtwarza mkv i czy do tego formatu ma możliwość włączenia napisów (jeśli tak to w jakim formacie). Pytałem się w sklepach oto, czy wszystkie znaki w napisach są wyświetlane (również otrzymałem podzielone odpowiedzi), dlatego pytam się Was użytkowników, jak to jest naprawdę.
A może Panowie/Panie mają jakieś inne propozycje telewizorów w cenach (2500-2900zł), które spełniały by takie wymagania jak ten telewizor (liczy się, by odtwarzał format mkv, z polskimi napisami, był bezawaryjny, miał jako taki design)
Pozdrawiam, WiKiH
dodam ze c630 nie widzial napisow z filmu mkv ale to tylko tak dla info
C630 ma polmatowy ekran co w porownaniu do szklanego w C650 pogarsza troche jakosc obrazu - przynajmniej ja tak stwierdzilem porownujac te TV.Witam rowniez zainteresowalem sie seria c650, dzis mialem okazje testowac le46c630 tez telewizorek z tego roku ale powiem ze sie rozczarowalem,obraz byl przecietny z kamery panasonic tm 700.Natomiast ten sam material wyswietlony na 52 lacach B650 (telewizor z 2009 roku) byl duzo zywszy , kolory nasycone i bardziej realistycznie, nie, nie bylo sie do czego doczepic...dodam ze oba byly z ustawieniami fabrycznymi(bez kalibracji).Wiem mowa tutaj o C650 ale C630 to bardzo podobny telewizorek.Troche mnie to zasmucilo poniewaz sam sie zastanawiam nad le55c650, musze go zobaczyc w "akcji" ktos moze sie wypowiedziec na temat 55 cali z tej serii?
w MKV sa czasem zaszyte napisy (czasem kilka wersji, tak jak DVD) - podejrzewam, że o takie napisy chodziło.Nie ma czegos takiego, ze nie widzial "napisow z filmu". Napisy to osobny plik, ktory musi miec taka sama nazwe jak plik filmowy, i byc w odpowiednim formacie. To musial byc przypadek.
Witam,
Pozdrawiam, WiKiH
Tv odtwarza mkv bez problemu. Przyciskiem Tools na pilocie mozna zmienić ścieżkę dzwiękową, ...