Hey,
Mam pytanie co do sieci i wifi...
Czy na LCD pojawia się jakiś komunikat po podłaczniu adaptera karty WIFI pod USB?
Tak pojawia się i zaczyna wykrywanie ......
Hey,
Mam pytanie co do sieci i wifi...
Czy na LCD pojawia się jakiś komunikat po podłaczniu adaptera karty WIFI pod USB?
Dzięki mensir67pl.
Czyli pewnie jak LCD nie współpracuje z karta USB-WIFI to nie będzie komunikatu....tak jak u mnie.
Proszę jeszcze o odpowiedz na pytanie:
w 'Ustawienia' -> 'Siec' -> 'Typ sieci' mam wybrane Kablowa i nie mogę tego zmienić ani wyłączyć (nie ma innej pozycji do wyboru) :/
Czy nie powinno być tam jakaś dodatkowa pozycja np "brak sieci"?
Jesli na LE32C650 nie ma bocznej naklejki z typem matrycy to jak mogę sprawdzić i gdzie typ matrycy?
pewnie jak podepniesz adapter WiFi pojawi się siec bezprzewodowaProszę jeszcze o odpowiedz na pytanie:
w 'Ustawienia' -> 'Siec' -> 'Typ sieci' mam wybrane Kablowa i nie mogę tego zmienić ani wyłączyć (nie ma innej pozycji do wyboru) :/
Czy nie powinno być tam jakaś dodatkowa pozycja np "brak sieci"?
no dobra to niby mam przejrzeć wszystkie strony i szukac? Bądź tak dobry i zapodaj jak masz...
Jerycho24 - proszę, wyjaśnij koledze "co i jak".no dobra to niby mam przejrzeć wszystkie strony i szukac? Bądź tak dobry i zapodaj jak masz...
Mowisz maszJerycho24 - proszę, wyjaśnij koledze "co i jak".
Szanuj czas innych!no dobra to niby mam przejrzeć wszystkie strony i szukac? Bądź tak dobry i zapodaj jak masz...
Ja juz duuuzo sie hamuj, i staram sie nieodpowiadac na te same pytania - a wiecie jakich z reguly odpowiedzi udzielam . Proponuje robic tak samo (minuta ciszy ) jesli mamy pewnosc, ze odpowiedz juz jest w temacie. Chyba ze sa problemy z jej znalezieniem, ale najpierw trzeba sie wykazac ze sie probowalo . Bo tak to sami tez zasmiecamy temat zwracaniem uwagi innym. Najlepiej raportowac te posty do moderatora zeby je usuwal i po problemie.Dziękuję Jerycho24.
Sam osobiście publikowałem 3 wersje ustawień i potem jeszcze ze dwa razy je wznawiałem. I właśnie dlatego m.in. temat robi się taki długi. Bo powiela się wielokrotnie (dla osiołków które maja trudność z czytaniem) opublikowane już odpowiedzi.
a jak wejść w menu serwisowe?
Ostry = interpolacja klatek włączona; 10/0
...
Gładki = interpolacja klatek włączona; 10/10