Samsung seria LE(xx) C650 - wszystkie wielkości (32C650 40C650...), wszystko o serii.

Jericho24

Member
Bez reklam
miałem możliwość porównania bezpośredniego(telewizor w telewizor w domu nie w sklepie)wersji 40 i 37 calowej,gdzie jak wiadomo 37 ma tylko matryce AA,i wynik był jednoznaczny na kożyść większego brata
Z tym ze 37, z tego co widzialem ma ekran polmat, wiec wynik byl z gory przesadzony ;)

Witam
Temat o telewizorze ale może napiszecie jakiej marki używacie pendrive do oglądania filmów mkv?
Nawet NONAME pociagnie te pliki, wiec nie wiem po co ci marka. Jak kupisz taki co w odczycie ma min 7-10MB/sek to juz bedzie OK.

Ostatnia edycja:

Frauka

New member
Bez reklam
Witam
Temat o telewizorze ale może napiszecie jakiej marki używacie pendrive do oglądania filmów mkv?

Ja mam 2 peny Ocza (8GB), wszystko ładnie śmiga, nic nie tnie. Większe pliki oglądam z zewnętrznego hdd :)

Co do czerni w tym TV powiem, że nie narzekam. Jak porównam TV i mój mój 24 calowy monitor LG to TV bije go na głowę i czernią i kątami. Bałam się tych kątów, bałam się, że będzie zły obraz na analogu ( jak nie miałam dtv) i nic z tych rzeczy. Jestem bardzo zadowolona.

User27

New member
Cześć
Mam w domu neostrade i co mam kupić żeby internet podłączyć do tv po kablu.
Chciałbym aby w miare najtańszy sposób to był, a z sieciami nigdy nie miałem do czynienia.

RHJG

New member
Bez reklam
Witam,ostatnio bylem w czeskim sklepie ogladalem po kolei wszystkie Samsungi z tylu,zaden nie mial naklejki z boku!!! Facet zaczal za mna chodzic biorac mnie chyba za idiote?
CYT:ps. czy ktoś znalazł sposób jak z pudełka odczytać rodzaj matrycy czy jest to niemożliwe?
moim zdaniem jest to niemozliwe.Date produkcji,rok,mc-tak. S/N........Z6

infi

New member
Witam,ostatnio bylem w czeskim sklepie ogladalem po kolei wszystkie Samsungi z tylu,zaden nie mial naklejki z boku!!! Facet zaczal za mna chodzic biorac mnie chyba za idiote?
CYT:ps. czy ktoś znalazł sposób jak z pudełka odczytać rodzaj matrycy czy jest to niemożliwe?
moim zdaniem jest to niemozliwe.Date produkcji,rok,mc-tak. S/N........Z6

aby to nie byl czasem nowy sposob Samsunga (ktory tez przejdzie do innych panstw) na pozbycie sie wybrednych klientow szukajacych matryc SQ...

piteron

Active member
Bez reklam
plazma kontra lcd
odwieczna wojna
jak widać w mojej stopce miałem plazmę,fakt że teraz sa nowsze,panele entej generacji i tak dalej,ale jak dla mnie plazma gra tak sobie,jest mdła,bez ostrości,i kolory ma sprane,nie mówię tu o Kuro,którego głębia czerni i wysycenie kolorów jest wzorcowe,ale najtańsze kosztuje tyle co 4 nasze LE

verzich

New member
Cześć
Mam w domu neostrade i co mam kupić żeby internet podłączyć do tv po kablu.
Chciałbym aby w miare najtańszy sposób to był, a z sieciami nigdy nie miałem do czynienia.

Witam.
Według mnie najtańszy sposób na połączenie kablowe w Twoim przypadku, to router ADSL TP-LINK TD-8840T.

avis21

New member
Hey,

Mam pytanie co do sieci i wifi...
Czy na LCD pojawia się jakiś komunikat po podłaczniu adaptera karty WIFI pod USB?
Pytam bo dorwałem na chwile karte USB-wifi firmy TECHNISAT. Chciałem spróbować czy w ogole będzie jakaś komunikacja miedzy ta kartą a LCD.

W moim przypadku nic sie nie pojawiło na LCD, a w 'Ustawienia' -> 'Siec' -> 'Typ sieci' mam wybrane Kablowa i nie mogę tego zmienić ani wyłączyć (nie ma innej pozycji do wyboru) :/
Też tak macie jak nie ma podłączonego wifi adaptera lub po prostu ten adapter nie jest wykrywany przez LCD?

Dodam ze adapter WIFI TECHNISAT bez problemu wykrywany jest przez laptopa i wspopracuje z TP-Linkiem.

Ostatnia edycja:
Do góry