Z tym ze 37, z tego co widzialem ma ekran polmat, wiec wynik byl z gory przesadzonymiałem możliwość porównania bezpośredniego(telewizor w telewizor w domu nie w sklepie)wersji 40 i 37 calowej,gdzie jak wiadomo 37 ma tylko matryce AA,i wynik był jednoznaczny na kożyść większego brata
Nawet NONAME pociagnie te pliki, wiec nie wiem po co ci marka. Jak kupisz taki co w odczycie ma min 7-10MB/sek to juz bedzie OK.Witam
Temat o telewizorze ale może napiszecie jakiej marki używacie pendrive do oglądania filmów mkv?
Tak samo jak plazma, ktora wiekoszosc osob jeszcze nie tak dawno sie podniecala, a w aktualnej konfrontacji z LCD zostaje w tyle pod wzgledem czerni. Przynajmniej wiekszosc plazm do C650TV Samsung LE40c650 nie posiada czerni jak i żaden inny LCD...
Witam
Temat o telewizorze ale może napiszecie jakiej marki używacie pendrive do oglądania filmów mkv?
Tak samo jak plazma, ktora wiekoszosc osob jeszcze nie tak dawno sie podniecala, a w aktualnej konfrontacji z LCD zostaje w tyle pod wzgledem czerni. Przynajmniej wiekszosc plazm do C650
Cześć
Mam w domu neostrade i co mam kupić żeby internet podłączyć do tv po kablu.
Chciałbym aby w miare najtańszy sposób to był, a z sieciami nigdy nie miałem do czynienia.
Nie napisałeś w jaki sposób łączysz się z neo: modem, livebox czy inny router?
Czy w LE32C650 też jest naklejka z typem matrycy na prawym boku?
Witam,ostatnio bylem w czeskim sklepie ogladalem po kolei wszystkie Samsungi z tylu,zaden nie mial naklejki z boku!!! Facet zaczal za mna chodzic biorac mnie chyba za idiote?
CYTs. czy ktoś znalazł sposób jak z pudełka odczytać rodzaj matrycy czy jest to niemożliwe?
moim zdaniem jest to niemozliwe.Date produkcji,rok,mc-tak. S/N........Z6
Cześć
Mam w domu neostrade i co mam kupić żeby internet podłączyć do tv po kablu.
Chciałbym aby w miare najtańszy sposób to był, a z sieciami nigdy nie miałem do czynienia.
Czasem się tnie.Mam LE32C650 i mały problem z tuba.fm. Czy Wam też nie chce odtwarzać Roxy FM (pozostałe jak Roxy Fresh działają)?
Tnie to swoją drogą, ale mi chodzi o to, że Roxy FM nie odtwarza w ogóle. Po wybraniu stacji jest cisza.Czasem się tnie.