Najlepsze jest to za tak robilem i nadal nie dziela.
Wyglada to tak, ze TV wykrywa dwa widgety przy wgrywaniu (1/2) pierwszego.
Pokazuje sie tez nazwa drugiego, ale pasek postepu zatrzymuje sie w polowie.
Po pewnym czasie wylacza sie okienko ladowania, a dostepny jest tylko pierwszy wgrany widget.
Moze nalezy podac jakis dodatkowy argument do widgetlist.xml?
Moze ktos sprawdzic na swoim TV?
mam to dokładnie samo więc wgrywam pojedynczo
Było już, cofnij się do strony 655.Hej jak w tym TV (50B650) zrobić downgrade do niższego firmware i jaką wersję wgrać żeby działały wszystkie funkcje i skrypty samygo.
Czy tą procedure z 655 strony mozna przeprowadzic do oprgogramowania 2010_01_25 3000, bo w instrukcji jest napisane, że dotyczy oprogramowania 3000.2 i 3001?Było już, cofnij się do strony 655.
Jak otwarzamy filmy przez pendrive, to po odtworzeniu filmu, następnym razem widzimy zamiast miniaturki w postaci zwiniętej taśmy iflmowej, kadr z filmu.
Ostatnio przestało mi to działać, nawet gdy włączę film po raz X, zamiast kadru z filmu wciąż jako miniaturkę mam zwiniętą taśmę filmową.
Szukałem pomocy na GOOGLE, ale nie znalazłem.
Może Wy wiecie, co się dzieje?
Panowie czy jest jakiś sposób żeby filmy z formatem dźwiękowym AC3 chodziły głośniej odtwarzane z dysku na B650? Na TV filmy z dźwiękiem AC3 mam rozgłośni one praktycznie na maksa żeby było coś słychać . Mam wgrany najnowsze oprogramowanie.
Może się pamięć skończyła, oczywistym że TV nie będzie przechowywał nieskończonej ilości miniaturek
http://www.hdtv.com.pl/forum/530912-post5532.html poczytaj sobie o usuwaniu, a na przyszłość polecam google z przełącznikiem "site:hdtv.com.pl"
A masz włączoną opcję "true surround" (czy coś takiego - dźwięk przestrzenny) u mnie z włączoną większość filmów była ściszona.
Chyba w koncu napisze skrypcik do kasowania miniaturek z pamieci TV z poziomu Content Library
Przyda sie nie tylko mnie