Ok soft już przerobiony na 2005
Teraz zabieram sie za wgranie ASPECT RATIO i SamyGO DCA
Tu masz, sam pisalem. AllInOne Powrót do softu 2005.rar - Samsung LE40B651 - legalne_gps - Chomikuj.pl
Ok soft już przerobiony na 2005
Teraz zabieram sie za wgranie ASPECT RATIO i SamyGO DCA
Niestety nieWitajcie.....
mam pytanie : czy na B651 mozna jakos zainstalowac iple??
Nie mamy tego plików tego widżetu wyciągniętych z modelu serii C, więc nie jesteśmy wstanie stwierdzić czy działa na B650.mam pytanie : czy na B651 mozna jakos zainstalowac iple??
Pytanie do twórcy tej aplikacji moras86
1.Czy jest możliwość aby Remote LAN Control był obsługiwany bezpośrednio z USB.
2.Czy da się zrobić coś takiego aby aktualny czas (godzina i minuta ) były wyświetlane na ekranie TV.
3.Czy jest możliwość, bezpośrednie przełączanie jednym przyciskiem funkcji PIP na aktualny program oglądany na TV(czyli zamiana oglądanego programu)
program wymaga zmodyfikowanego firmware do Fritzbox
packages/callmonitor ? Freetz
ad1.
Co rozumiesz pod wyrazeniem "bezposrednio z USB"
Mozna np. sterowac TV przez oprogramowanie z Androidzie. (obsluga TV serii B i C)
A nie dałoby się wyciągnąć z paska na telegazecieNalezaloby sie spytac autora myButtons czy da jego "przyciski" aktualizowac co sekunde/minute.
Np jaki.Na pewno da sie taki program napisac. Zawsze mozna zastosowac programowalny pilot, ktory to za nas zrobi.
Czyta - 2.5" podpiety do portu USB-HDD.Jestem tu nowy, mam tv Samsung b650 46 cal.Pytanie moje brzmi:Czy tv czyta hdd zew.500gb?po planuję sobie taki kupić.
Czyta - 2.5" podpiety do portu USB-HDD.
Czy jest jakies lekarswto.- Wczoraj podpiałem dysk samsung 2,5 500GB do USB tunera satelitarnego HD - chciałem cos na niego nagrać.Tuner satelit. pokazał mi ,że nie widzi tego dysku. Wyłączyłem go.Dziś po podłaczeniu go do USB samsunga 650 40' pokazuje mi ,że dysk jest pusty (miałem na nim ok100 GB" .
Nie mogę na niego nagrywac żadnych plków. Chaciałem dograć też pliki z komutera - pokazuje mi " Dysk w stacji dysków jest nie sformatowny - czy chcesz sfmortowac ten dysk" we właściwościach dysku pokazuje mi "ZAJETE miejsce 0" PUSTE miejsce też 0" -system plików RAW.Co się stało -czy jest jakies lekarstwo na to.Dziei i pozdr.
Rambo przestań pisać bzdury, bo nie chodzi tu o pliki foto, ale o system plików na HDD i do tego zadajesz pytania, na które odpowiedź padła już kilkadziesiąt razy w tym wątku. Wystarczyło zadać sobie minimum trudu i użyć forumowej wyszukiwarki,do czego zobowiązuje cię regulamin z którego warunkami zgodziłeś się przy rejestracji.Najprostszym sposobem jest ponowne sformatowanie dysku,może wtedy się uda a jeśli chodzi o pliki typu RAW,to mój tv B650 46 tez nie odczytuje.To są surowe pliki foto.
Poczytaj System plików RAW na hdd - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne , lub tu http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1815941.html#8715601 może uda ci się odzyskać dane.Korniszon napisał:Czy jest jakies lekarswto.- Wczoraj podpiałem dysk samsung 2,5 500GB do USB tunera satelitarnego HD ...