Witam.hej, pogrzebałem coś w ustawieniach serwisowych i usb mi się rozłącza po około godzinie, jak wrócić do fabrycznych ustawień całego telewizora?
ja mam u siebie te same ustawienia tylko tam gdzie masz podświetlone na czerwono " HIGH DEVI " to mam OFF
i jeszcze jedno : nie mogę pobraćgry z nurisam.com pomimo tego że jestem zarejestrowany , jak to zrobić
wiem że było i czytałem na ten temat ale gierki się nie chcą pobierać że strony nurisam chyba że jest inny sposób na pobranie
Witam,
Ja tylko z jedną informacją - nie wiem, czy nie było .. Mogłem przeoczyć.
Wśród dostępnych na naszych TV Widgetów pojawił się nowy - Picasa Web.
Fajnie, że wreszcie coś nowego ..
Witam,
szukam pomocy przy rozebraniu pilota od B650. Googlowałem, ale nic nie znalazłem.
W zaznaczonym miejscu widać, że ekran jest ciemniejszy, widać to idealnie podczas meczu. I co, oddać to na gwarancję? Denerwuje, ale przypuszczam, że niektórzy z Was też tak mają, może nie w tym miejscu i co z tym fantem zrobić? Nic?
Boję się, że telewizor wróci do mnie w opłakanym stanie, porysany...
dlatego 'mam nadzieję ', że Wy też tak macie,
Czy ktos bylby chetny i sciagnal mi jakas gre z nurisam - podal bym swoj numer UDN ,
u mnie wyswietla sie wtyczka activx do sciagania ale pokazuje 0kb/s i czas tez 0:00 po okolo minucie zgrywa pusty plik na pendriva i nic wiecej taka sytuacja na 3 roznych kompach na 2 roznych łączach. Tak wiec prosze o kontak na priv pablo@tkk.net.pl , a podam udn
Ojej, przecież dobrze obaj wiemy, że nie miałem tego na myśli. Emotka i ' nie pojawiły się tam przypadkowo.Jestes odosobnionym przypadkiem.
Wcale nie musisz ściągać gry możesz pobrać inną treść np. jakiś przepis do gotowania ze strony Samsunga zapakować do niego Telnet Enabler i zapisać w Content Library – gotowanie.
Ogólnie nie ma sensu pilota rozbierać, chyba że zalałeś.