Dzięki, czyli jednak takie bezproblemowe to to może nie być, ale lepiej tak niż wcale.mp4/avi bez problemu co do mkv - moze byc problem z dzwiekiem - trzeba transkodowac.
Dzięki, czyli jednak takie bezproblemowe to to może nie być, ale lepiej tak niż wcale.mp4/avi bez problemu co do mkv - moze byc problem z dzwiekiem - trzeba transkodowac.
Dzięki za odpowiedźJa posiadam coś takiego albo wściekle identyczne urządzenie bo to chińska masówka. I robiłem sobie testy. Stwierdzam że u mnie działa bez problemu.
- dysk 2.5 ATA /bez dodatkowego zasilania/ - 100% OK
- dysk 2.5 SATA /dodatkowe zasilanie/ - 100% OK
- dyski 3.5 S/ATA - nie pamiętam czy sprawdzałem ale taka opcja musi mieć dodatkowe zasilanie i nie widzę dlaczego miało by to nie działać. To musi działać.
Problemem może być jak coś przekombinowałeś z partycjami. Ja zawsze to takich celów używam JEDNEJ. I czy to FAT32 czy NTFS to działa.
Co więcej te urządzenie działa mi z DVD Ferguson'em D-890 HX który posiada USB 2.0. W tym przypadku musi być FAT32
Dzięki, czyli jednak takie bezproblemowe to to może nie być, ale lepiej tak niż wcale.
Dzięki za odpowiedź. Ta chińszczyzna może ma coś zwalone. Pierwszy adapter jaki kupiłem ( taki sam ) nie działał od pierwszego odpalenia ani na kompie ani na tv, a że sklep mam w swoim bloku za chwile wymieniłem na ten co mam i z kompem działa. Boje się, że tamten sprzęt mógł uszkodzić USB w tv. Pozostaje mi sprawdzić z dyskiem USB. Mam taką niepokojącą informację gdy chce bezpiecznie odłączyć pena mówi, że "Nie można bezp. us. urz. USB". Też tak masz?
Cześć!
Interaktiv - czy mógłbyś wyjaśnić co to znaczy, że: "nie ma mapowania klawiszy jak w poprzedniej wersji". Nie bardzo rozumiem. W poprzedniej wersji działał chyba tylko jeden guzik, REC? :niewiem:
Zarówno do startu jak i zatrzymania nagrywania.
Dzięki.
Witam.hej, pogrzebałem coś w ustawieniach serwisowych i usb mi się rozłącza po około godzinie, jak wrócić do fabrycznych ustawień całego telewizora?
ja mam u siebie te same ustawienia tylko tam gdzie masz podświetlone na czerwono " HIGH DEVI " to mam OFF
i jeszcze jedno : nie mogę pobraćgry z nurisam.com pomimo tego że jestem zarejestrowany , jak to zrobić
wiem że było i czytałem na ten temat ale gierki się nie chcą pobierać że strony nurisam chyba że jest inny sposób na pobranie
Witam,
Ja tylko z jedną informacją - nie wiem, czy nie było ..Mogłem przeoczyć.
Wśród dostępnych na naszych TV Widgetów pojawił się nowy - Picasa Web.
Fajnie, że wreszcie coś nowego ..
Witam,
szukam pomocy przy rozebraniu pilota od B650. Googlowałem, ale nic nie znalazłem.