a jakaś podpowiedz na jakiej stronie szukac?? bo troche tych postów tutaj macieWidac Samsunga dużo osób wybrało
![]()
a jakaś podpowiedz na jakiej stronie szukac?? bo troche tych postów tutaj macieWidac Samsunga dużo osób wybrało
![]()
przejrzałem z parenaście stron ale niemoge znaleźc odpowiedzi : jak zainstalowac Samygo i NetSurf ?
Jak zauważył Pryk99 odrobinę dziś pozmieniałem na mojej stronie startowej do NetSurf.
Główne zmiany od zeszłego tygodnia:
--- ciach ---
- dodałem podstronę z prowizoryczną "wirtualną klawiaturą" opartą o pomysł użytkownika raulvola z forum SamyGO. Dzięki temu przy pomocy samego pilota można wklepywać do 10 symboli do wyszukiwania w Google
To chyba tyle.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
Pryk99 przejrzałem ten link co podałeś i jeden do przodu i do tyłu wazie co i nic o instalacji tych programów nie znalazłem. nie mozesz powiedzieć jak to porostu zainstalować??
Pryk99 przejrzałem ten link co podałeś i jeden do przodu i do tyłu wazie co i nic o instalacji tych programów nie znalazłem. nie możesz powiedzieć jak to porostu zainstalować??
tylko jak chce pobrać tego netsurfa to wyskakuje mi jakieś UGU.pl a tam nic nie ma
A i ostatnie pytanie co daje patcher 0.21 ?? i przed ostatnieKtóry z tych patchy na samyGO daje możliwość zmiany czcionki, koloru , wielkości itp. Qrde żeby ktoś to wszystko w jednym miejscu opisał to bym mu Pocztą Polską browara wysłał
![]()
tak jak można było się spodziewać
Samsung Announces Skype and DTS Decoding For Upcoming TVs | High-Def Digest
wiec skype i dts bedzie ale w nowych modelach
kupując tv nie łudziłem się że dopracują i dodadzą takie znaczące funkcje ale czekać mi sie nie chciało na te modele
liczę na samygo i innych zapaleńców że znajdą sposób na dodanie tego do tv
No realnie myśląc to nie spodziewajmy się tych nowości w naszych TV od support'u Samsunga. Szkoda nadziei. Nowe modele muszą czymś się różnić by się sprzedawały. Jeszcze raz się zapytam czy DTS w B650 to sprawa softu czy sprzętowa? Może ktos sie orientuje? Tak sobie myślę od jakiegoś czasu i mam wrażenie że Skype w TV to żadna rewelada. Bo kto ma net w domu to mu i tak wygodnie Skypa używać na kompie niż na wielkim TV. To mało elastyczne ale marketingowo to duża sprawa.
Co do NetSurf to miło coś takiego uruchomić bo duża radocha i drżące łapkiale po chwili wracamy do swojego lapka czy stacjonarnego. Jak jest u was? bardziej przełomowym momentem dla nas będzie jak ta przeglądarka będzie obsługiwała flasha i inne dodatki. Jak będziemy mogli uruchomić sobie streaming. Co któraś osoba z naszego forum ma UPC więc dostęp do UPC LIVE. I wtedy oglądać to na dużym ekranie. To ma sens. Kiedyś wydawało się fantazją by przez łącze przesyłać przyzwoitej jakości obraz. A streaming rozwija się coraz szybciej. Streaming i nasz B650 hmm. Chyba realna opcja!?!
Takie moje krótkie przemyślenia.