Samsung seria B650 (32b650, 37b650, 40b650, 46b650) test, opinie, wszystko o serii...

vibor

New member
asd1 napisał:
Nie mogę go pobrać ze strony Samsunga, możesz go gdzieś udostępnić?

z plusów nowego softu to napewno to, że po instalacji nic się nie kasuje z ustawień ( np. kanały, ustawienia własne )
link ( dodać http i www) przeklej.pl/plik/t-chl7deuc-rar-0003ce1s05a5

a co do serwera Samsunga to porażka bo aktualizacja ściągała się ok 5h i kilkukrotnie zrywało połączenie ale wreszcie udało się :)

slawek1946

New member
vibor napisał:
z plusów nowego softu to napewno to, że po instalacji nic się nie kasuje z ustawień ( np. kanały, ustawienia własne )

a co do serwera Samsunga to porażka bo aktualizacja ściągała się ok 5h i kilkukrotnie zrywało połączenie ale wreszcie udało się :)

http://www.samsung.com/pl/consumer/...2010100&model_cd=LE32B650T2WXXH&menu=download

kliknąć z prawej strony ikonka pod napisem "plik", rozpakować na "PenDrive" i do telewizora -> czytać co pisze na ekranie.

Ostatnia edycja:

asd1

New member
vibor napisał:

Dzieki, rzeczywiście mieli wczoraj problem z serwerami, dziś od rana już działa OK.

Zlevikk

New member
Moim zdaniem powinni jak najszybciej poprawić wygląd napisów w filmach z usb. Ta czcionka jest praktycznie cała biała i na jasnych tłach nie da się czytać, a wystarczy dodać tylko grubsze czarne kontury liter i będzie git.

Dany36

New member
Mam prosbe co mam zrobic ? Mam tel 46 " ofc 650i Kupiłem Telefon samsung Omnie HD. TV i Telefon obsługuja DLNA ale jak to podłaczyc zeby działąło bezprzewodowo . ? .
Z Gory dziekuję za odp :wink: .
Odpisze ktos ??

Zlevikk

New member
Zarejestrowałem swoje konto YouTube w ustawieniach widgetów ale mimo wszystko jak chce zobaczyć swoje ulubione z YouTube pokazuje że trzeba się zarejestrować o co chodzi? Wie ktoś?

whiteman

Member
Zlevikk napisał:
Zarejestrowałem swoje konto YouTube w ustawieniach widgetów ale mimo wszystko jak chce zobaczyć swoje ulubione z YouTube pokazuje że trzeba się zarejestrować o co chodzi? Wie ktoś?

Zanim wejdziesz do youtube muisz sie zalogowac na swoje konto (ktorys przycisk czerwony albo inny powinno pisac na tv po wybraniu youtube).
I potem dopiero wejsc do widgeta.

Delaney

New member
mecedo napisał:
Tak. Jest ikonka joypada.

Hmm. U mie ten sposób nie działa. Jak wyjmę wtyczkę, to TV wyświetla czarny obraz i pisze game mode. Jak wsadzę, to skubaniec wykrywa odświeżanie i jak nie jest 50Hz, to game mode wyłącza. Jest to denerwujące, bo mimo iż w catalystach ustawiłem wymuszanie odświeżania na 50, to niektóre gry nadal ustawiają po swojemu 60 albo 75 i game mode szlag mi trafia.

luigi

New member
Gdzie w tej chwili mozna najtaniej kupić model 40 calowy w sklepach stacjonarnych do 3,5 tyś. Niestety w Avansie go nie maja a w Euro Agd cena kosmiczna 3,8 tyś :(. Najlepiej w woj. podlaskim lub jakis sprawdzony sklep internetowy z siedziba w moim rejonie. Nie ma co dłuzej się zastanawiać, w tej chwili najlepszy wybór moim skromnym zdaniem :D

Delaney

New member
luigi napisał:
Gdzie w tej chwili mozna najtaniej kupić model 40 calowy w sklepach stacjonarnych do 3,5 tyś. Niestety w Avansie go nie maja a w Euro Agd cena kosmiczna 3,8 tyś :(. Najlepiej w woj. podlaskim lub jakis sprawdzony sklep internetowy z siedziba w moim rejonie. Nie ma co dłuzej się zastanawiać, w tej chwili najlepszy wybór moim skromnym zdaniem :D

Najtaniej są na Allegro; tak kupiłem swoje oba i nie narzekam. Poszukaj, może ktoś z Twojego rejonu wystawia jak się boisz kupować "w ciemno".

asd1

New member
Delaney napisał:
Najtaniej są na Allegro; tak kupiłem swoje oba i nie narzekam. Poszukaj, może ktoś z Twojego rejonu wystawia jak się boisz kupować "w ciemno".

Hurtownia z Giżycka jest na Allegro, bierzesz płacę za pobraniem i nie masz problemu.

andrzeej

Member
Pip

Witam mam własnie zamiar kuppic ten tv lecz mam jedno pytanie....
Posiadam "N" i jak wiadomo Formła 1 jest tyko na RTL chyba szwajcarskim, chodzi mi o to czy jesli ustawie polsat z anteny naziemnej w funkcji pip a zależy mi na lepszej jakosci obrazu z sygnału cyfrowego........

tomek_fcb

New member
luigi napisał:
W sieci Okay rtv agd masz podobny model B620 za 2890 ;)

serfer123

New member
lipa nie wiem co poprawili w tym nowym sofcie ale 2 istotnych rzeczy które mnie drażnią nadal pozostały
czyli jak się odłącza pena to wypisuje ze użądzenie nie może być odłączone
i 2 problem nie dodali kodeków dzwiękowych w których nagrywa filmy Omnia
lipa

Ostatnia edycja:

ryki67

New member
Witam

Panowie uruchomilem dzisiaj DLNA i serwer wiselink po wybraniu katalogów
synchronizowal sie ponad 2godz. czy u was tez? fakt ze mam kilka tys. plikow
moze dlatego :)

Ale pytanie moje brzmi, odtwarzam filmy divx i napisy nie zgadzają mi się
wręcz rozjezdzają, dalem w meni wyprzedzenie dla napisow 4s ale nie bardzo pomoglo,
moze film ma 25klatek a napisy zsynchronizowane na 23.946 ???
jak myslicie
prosze o porady

Na niektorych filmach rozjezdza mi sie dzwięk no i to to juz calkowicie nie wiem dlaczego
ma ktos tak ???

pozdrawiam

Do góry