c-4 napisał:mmarcin255 mozesz podac namiary na ten sklep gdzie A856 jast taki tani,bo chetnie skorzystam!
MIRO-GN napisał:mam pytanie czy korzystając z sygnału z cyfry+, cyfrowego polsatu lub zwykłej kablówki telewizor będzie korzystał DVB-T na mpeg4?
Chodzi mi oto jakie korzyści wynikają z DVB-T mpeg4 i kiedy to się przydaje?
bonzo napisał:Jak może nie mieć gwarancji ważnej w całej Polsce? Absurd jakiś. W takim razie tv nie pochodzi z polskiej dystrybucji i nie ma oficjalnej gwarancji Samsung Polska.
mateo102 napisał:c-4
w ceneo jest w czołówce sklep z bedzina, on jest blisko mnie. Sklep wydaje sie pewny i bede na pewno tam kupowal tyle ze ja mam opcje odbioru osobistego. W tym sklepie tez widzialem a856 w akcji miażdzy ale jest zadrogi na moja kieszen bo 4500 czekam az stanieje.... :=/
aha bardzo wazne ten sklep ma gwarancje tylko w samsungu miasto obok czyli w sosnowcu bo pytalem specjalnie czy ma na cala polske..
a to ciekawe bo mnie powiedział ,ze jest gwarancja Samsung Polska ,zamówiłem 856 ,nic jeszcze w pon. przed wysyłka dokładnie zapytammateo102 napisał:Kolego bryczes mowie to co mi powiedział sprzedawca moje pytanie brzmiało czy gwarancja jest ważna na terenie całego kraju w każdym punkcie samsunga. Odpowiedź była taka: nie, jest tylko ważna w samsungu w sosnowcu.
Wystarczy wejść w Ceneo, sklep jest w czołówce cenowej miasto Będzin. Zadzwonić i się dowiedzieć.
Mimo to będę tam brał TV bo to że w SC w samsungu to mnie nie interesuje akurat, może być bo to jest bliżej nawet dla mnie niż ten sklep w Będzinie. Tylko nie wiem jak to wygląda jak ktoś jest np. ze szczecina ... Dlatego o tym pisze, najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć.
Osjan napisał:Witam wszystkich
Mam takie male pytanko - w LCD Samsunga LE46A786, przy wlaczeniu na pilocie przycisku Info, niezaleznie jaki program jest wyswietlany (cyfra+, kanaly HD) mam informacje ze obraz ma 50 Hz. Zdaje sie ze LCD jest 100 Hz, ale z jakiegos powodu nie wyswietla takiego obrazu.
Pozdrawiam
Skalowanie obrazu SD masz na myśli chyba obraz z blueraya bo przecie nie ma skalowania z satelity zwykłej czestotliwości do full hd jak to ma miejsce w bluerayu np Panasonica czy Sony i innych.pogrzebacz napisał:Parę fotek 786 samsung , sygnał sd i hd , skalowanie obrazu sd sami oceńcie na screnach
Model LE40A786mateo102 napisał:Jaki dokładnie model?
Sprawdzałeś może jak się sprawuje pod grami?
Napisz ogólne wrażenia jakie plusy minusy...? gdzie kupiłeś i ile zapłaciłeś?
z góry dzięki
walery napisał:Skalowanie obrazu SD masz na myśli chyba obraz z blueraya bo przecie nie ma skalowania z satelity zwykłej czestotliwości do full hd jak to ma miejsce w bluerayu np Panasonica czy Sony i innych.
Poza tym obraz wymiata. Mam ten sam model to wiem.
jtd napisał:Kurcze serio u was nie slychac wiatraczka jak wylaczycie glosniki ? Tez macie Made in Slovakia ?
marcin255 napisał:no to dobrze ,że w ostatniej chwili zamieniłem 786 na 865