Grzegorz82
New member
qazar napisał:32 fullHd tylko jako monitor komputerowy
Moniot mam 24" HD a TV chce 32" bo wiekszego nie mam gdzie postawic bo mam maly pokoj i malo miesjca.
A kto mi odpowie na temat DVB-T jak z tym jest ?
witaj.. mam go od 2 miesiecy i nic sie nie dzieje z niebieskim...tzn prawie nic... dziś zauważyłem cienką zieloną pionową linię tuż przy lewej krawędzi i nie wiem co to jest. pojwiło się dziś..może ktoś z forumowiczów natknął się na takie zjawisko?adamys2 napisał:witam.
mam pytanie .byłem w sklepie i pytałem o 786. Sprzedawca zaczął bardzo mi go odradzać mówiąc , że facet z Samsunga mówił mu , że mają dużo zwrotów tego tv z uwagi, na uszkodzenie diod led coś wspominał o kolorze niebieskim. czy ktoś może wypowiedzieć się na ten temat. czy ktoś się z tym spotkał.jest to tylko info od sprzedawcy i nie wiem czy to prawda.pozdrawiam
adamys2 napisał:witam.
mam pytanie .byłem w sklepie i pytałem o 786. Sprzedawca zaczął bardzo mi go odradzać mówiąc , że facet z Samsunga mówił mu , że mają dużo zwrotów tego tv z uwagi, na uszkodzenie diod led coś wspominał o kolorze niebieskim. czy ktoś może wypowiedzieć się na ten temat. czy ktoś się z tym spotkał.jest to tylko info od sprzedawcy i nie wiem czy to prawda.pozdrawiam