premek111 napisał:ma ten model i nie narzekam chociaz jak jest bardzo ciemno to jest jakby lekki `smearing`na ciemnych obiektach podczas ruchu
i nie wiem czy to norma
Twój model ma smearing? Z jakich źródeł masz obraz ?
premek111 napisał:ma ten model i nie narzekam chociaz jak jest bardzo ciemno to jest jakby lekki `smearing`na ciemnych obiektach podczas ruchu
i nie wiem czy to norma
mam kablowke niestetyqazar napisał:Twój model ma smearing? Z jakich źródeł masz obraz ?
jacolk napisał:WITAYCIE,
OD KILKU DNI CIESZĘ SIĘ 46 Z SERI 756 I MAM TYLKO JEDEN ( PEWNIE BANALNY ) PROBLEM , Z KTÓRYM NIE MOGĘ SOBIE PORADZIĆ :
PO PODŁĄCZENIU POPRZEZ TZW. " CZINCZE" DVD lub MAGNETOWIDU NIE MAM KOLORU NA ODTWARZANYM FILMIE. CZY KTÓŚ MOŻE PODPOWIEDZIEĆ DLACZEGO I GDZIE EWENTUALNIE SZUKAĆ ROZWIĄZANIA.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRWIAM ALL
JACOLK
a probowales przez Eurozlacze podlaczyc ? lub jesli Twoje dvd ma wyjscie component to w taki sposob podlacz
nie wiem co poradzic moze sproboj cos przelaczyc w dvd w opcjach wyswietlaniajacolk napisał:próbowałem i to samo
premek111 napisał:mam kablowke niestety
nie jest to tak bardzo zauwazalne,jedynie okreslone sceny tzn ciemne i szybki ruch.nie wiem czy mam sie martwic.wczesniej mialem Panasonica LX70P i tego zjawiska nie bylo widac
oprocz tego x-box 360 i PS3
pozdrawiam
Alundro napisał:Nowe modele ciagle wchodzą i stąd moje pytanie czy kupić ten model czy lepiej poczekać do stycznia-lutego i wyjdą nowe modele?Wie ktoś coś może czy Samsung planuje jakąś nową serie?Pozdrawiam.
na x-box tego nie zauwazylem (przez component) na PS3 (HDMI) w Burnout Paradise i Gran Turismo 5 zauwazylem lekkie szczegolnie przy granatowym kolorze(przy gwałtownym ruchu kamery) ale np w Motorstorm ktory jest bardzo szybki i dynamiczny nic nie wystepujeqazar napisał:A masz to zjawisko w grach ?
premek111 napisał:na x-box tego nie zauwazylem (przez component) na PS3 (HDMI) w Burnout Paradise i Gran Turismo 5 zauwazylem lekkie szczegolnie przy granatowym kolorze(przy gwałtownym ruchu kamery) ale np w Motorstorm ktory jest bardzo szybki i dynamiczny nic nie wystepuje
pozrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=wT1K2xocpfo&feature=related
podobne do tego
qazar napisał:Ech właśnie ten efekt denerwuje mnie w LCD najbardziej i zdziwiony jetem że w samsungu na ledach też jest, bo seria D i W sony też z tym kuleje...