Kolega żadnych bzdur nie pisze bo to prawda, mój także tyle pobiera (pomiar wykonywany różnymi przyrządami i na różne sposoby). Aby TV pobierał 2W, to musiał by pobierać ok.8,5mA ,a nie 105mA!, czy rzeczywiście wszyscy zapomnieliście prawo Ohma?.Czas wrócić po edukację do szkoły!,no chyba że ten pan Ohm odkrył jakieś nieprawdziwe zależności ?. Kochani -cała energetyka i elektronika wykorzystuje to odkrycie i nic tu się nie da oszukać ani przekombinować.dinar napisał:Kolega bzdury pisze,pobiera 2W,najlepiej wyłączać na listwie.
spyrrus napisał:Witajcie,
Czytam, czytam i czytam, ale albo coś przeoczyłem albo po prostu nie mogę znaleźć czym różnią się:
Samsung LE 52A656
Samsung LE 52A656A
Samsung LE 52A656A1
Samsung LE 52A656A1F
dinar napisał:Mam miernik''velleman'' i pomiary np. żarówek Philipsa-Osram jak zwykłe pokazuje różnicę +,-, 2W np. 40W pokazuje 38-42W.Mam 37'' A656 i na czuwaniu pokazuje 3W,miernik też ma tolerancję.Więc nie jest możliwe żeby twój miał 28W na takiej małej diodzie,28W to pokazuje na chodzie dekoder Philipsa PVR HD gdzie ma dwa tunery i bardzo głośno chodzi.Dla 37'' podają pobór 220W mój pokazuje 215W,to ciekaw jestem ile według twoich wyliczeń będzie.Szkoda dyskusji i tak trzeba płacić.
spyrrus napisał:Witajcie,
Czytam, czytam i czytam, ale albo coś przeoczyłem albo po prostu nie mogę znaleźć czym różnią się:Samsung LE 52A656
Samsung LE 52A656ASamsung LE 52A656A1Samsung LE 52A656A1F
:hmm:
Te różnice dotyczą też innych rozmiarów telewizorów czy to 40" czy 46" to bez znaczenia. Interesuje mnie różnica w końcówkach.
Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź.
markov10 napisał:Bylem za 37 calowym A656, ale wlasnie przeczytalem, ze matryca tego modelu to jakis szajs - czy to prawda?c.
Niczym - poza miejscem produkcji, czyli składania.spyrrus napisał:Witajcie,
Czytam, czytam i czytam, ale albo coś przeoczyłem albo po prostu nie mogę znaleźć czym różnią się:Samsung LE 52A656
Samsung LE 52A656ASamsung LE 52A656A1Samsung LE 52A656A1F
:hmm:
Te różnice dotyczą też innych rozmiarów telewizorów czy to 40" czy 46" to bez znaczenia. Interesuje mnie różnica w końcówkach.
Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź.
boguki napisał:Witam
Mam takie pytanie, ponieważ w instrukcji obsługi nie udało mi się znaleźć na nie odpowiedzi. A mianowicie chodzi mi o wyłączenie informacji, która pokazuje się po przełączeniu programu z jednego na drugi.