Dzięki,ale nam chodzi o moduł CI mpeg4,a nie o tunery.margielm napisał:a to widziałeś?
http://www.allegro.pl/item615985932_maximum_hd_t_1300_tuner_dvb_t_mpeg2_mpeg4.html
http://www.allegro.pl/item617288931_dtv_401t_dekoder_telewizji_cyfrowej_mpeg_4_w_wa.html
ale zaznaczam że nie próbowałem.
a co za różnica tak naprawdę? Z tego co ja słyszałem to nie ma modułu CI który wyświtli obraz HD dlatego przesłałem tunery.apilek napisał:Dzięki,ale nam chodzi o moduł CI mpeg4,a nie o tunery.
CaSspeR napisał:Panowie mam problem. Ściągnąłem ze strony Samsunga ten nowy soft domojego TV, wrzuciłem na pendriva, wcisnąłem source na tv i power na pilocie. Po chwili wyskoczył komunikat, że nie znaleziono żadnego softu. Wyciągnąłem pendriva i wyłączyłem tv. Poczytalem na forum co zrobić, gdy nie widzi softu i teraz mam problem. Gdy włączam telewizor żeby ponowić próbę wgrania softu to czerwona dioda miga kilka razy i przestaje świecić, na naciskanie guzików na pilocie reaguje tylko zaświecając diodę i tyle. Ktoś miał coś podobnego albo wie co w tym momemcie zrobić. Odrazu napiszę, że odłączałem go od prądu na kilka minut i też to nic nie daje Czyżby mnie czekał serwis??
piotr'ek napisał:Wgrałem. Nowości są niezauważalne, ale z tego co
gdzieś wypisałem to zmodyfikowano działania kontrastu i ostrości... chyba.
mare37 napisał:to raczej nieistotna poprawka tym bardziej ze kontrast i ostrosc mozna sobie zwiekszyc w menu serwisowym..poza tym rozmiar poprawki sugeruje kosmetyke..raczej nie wgram. Juz mam zle doswiadczenie po nowej poprawce bluraya. Na szczescie udalo sie wrocic do poprzedniej..a fachowcy z sama napisali ze nie ma powrotu do poprzedniej aktualizacji heheh
mare37 napisał:to raczej nieistotna poprawka tym bardziej ze kontrast i ostrosc mozna sobie zwiekszyc w menu serwisowym.
Witam wszystkicharczi12345 napisał:Witam serdecznie !!!
Ja mam identyczny problem , dzisiaj właśnie chciałem zaktualizować soft i wyszły mi takie same problemy jak tobie.
Napisz jak możesz czy sobie poradziłeś z tym problemem , jak tak to co trzeba zrobić . czy tylko serwis ?
Pozdrawiam bardzo serdecznie i czekam na odp. POMOCY
Dziękuję z góry