Witam. To moj pierwszy post na forum
Stalem sie posiadaczem Samsunga PS42A457, ktory byl w promocji 30x62zl w Saturnie. Czy jestem posiadaczem szczesliwym, czy nie, to sie jeszcze okaze, bo narazie to mam TVP1,2,3, Polsat i TVN podpiete przez zwykla, badziewna antene
Ale i tak obraz jak na cos takiego jest dobry.
Mam natomiast jeden problem z tym telewizorem. Bzyczy, buczy czy jak to nazwac jak jest cicho... (noc itp.). Buczenie/bzyczenie jest zwiazne z poborem pradu, bo gdy jest jasno, to jest glosniej, gdy ciemno to ciszej. Nie jest to absolutnie nic glosnego, ale ja poprostu jestem bardzo wyczulony na punkcie takich dzwiekow i nie wiem co teraz zrobic.
Telewizor kupilem w sobote, wiec teoretycznie moge go oddac... ale... no wlasnie jest kilka ale. Nie chce go oddawac, bo poza tym mantamentem telewizor jest ok, nie widze zadnych martwych pixeli, zadnych paprochow itp. Ogolnie wszystko gra. Poza tym, to nie chcial wejsc do auta, wiec musialem zgiac pudelko w na pol, jest oczywiscie cale, ale teraz juz raczej i tak by nie przyjeli.
Chcialem spytac czy moge oddac im cos takiego na gwarancje do zrobienia, czy moze zrobic to samemu u elektryka w miescie. Zrobilby to pewnie za 30zl, wiec na jedno mnie wyjdzie niz jak bym mial jechac do Wrocka i sie z tym tachac wszystkim. Tylko czy wtedy nie ma utraty gwarancji... Plomb niby nie widac. Co myslicie, czy cos takiego moga przyjac do zrobienia, jak bym to zaniosl ? Czy moze by wymienili nawet z tym zgieciem pudelka ? Gwary jeszcze nie podbijalem, bo w Saturnie najpierw sie testuje sprzet przed pobciciem.
Z gory dzieki za odpowiedz