ares333 napisał:denis997 wyslalem ci foto na PM.
Pozdr
lelus1 napisał:Moja karta to nówka, kupiłem ją w zeszłym tygodniu i teraz walczę o jej uruchomienie. Z odpowiedzi od uczestników forum wynika, że faktycznie może to być sprawa chipseta użytego w karcie. Spróbuję jeszcze z zabezpieczeniem sieci i oddaję kartę tam skąd ją wziołem.
Jump napisał:Niestety tak się składa, że wielokrotnie widziałem w różnych lokalizacjach i wiem co mówię, niestety wszyscy naciągnięci na reklamę nowych TV niby LED nie chcą widzieć wad tych telewizorów! Twoje wypowiedzi o niesamowicie czarnej czerni są śmieszne... zapraszam chociażby do testów KIKIEGO.
Dziękuję wszystkim kolegom (zwłaszcza tym odpowiadającym na moje prywatne posty), którzy starali się mi pomóc w uruchomieniu karty EDIMAX. Niestety w moim przypadku to się nie udało. Zwróciłem urzadzenie do sklepu i teraz pozostaje mi zakup oryginalnego adaptera SAMSUNGA. Dla pewności mam tylko jeszcze jedno pytanko: czy ktoś nie miał też problemów z kartą zalecaną przez producenta.dyndas napisał:Zabezpieczenia sieci nie moga miec wplywu na to czy karta jest widoczna czy nie. Przeciez dopiero podczas pozniejszej konfiguracji decydujesz do ktorej sieci bedziesz sie laczyc.
//T
ares333 napisał:Krzychu1 to o czym piszesz tyczy sie :
cyt : ZASTOSOWANIA PRZY ANTENIE TV NAZIEMNEJ JAK I PRZY TELEWIZJI KABLOWEJ.
Nie ma to nic wspolnego z dekoderami satelitarnymi .
---------------------------------------------------------
hubi97
jezel chcesz ogladac w jednym czasie dwa rozne programy napewno musisz miec drugi dekoder (+ karta N tu mozna by sie jeszcze zastanowic ) ,
jezel w jednym czasie chcesz ogladac takie same kanaly to wystarcza zwykly kabel (3 RCA (Cinch) A/V ) specjalne przejsciowka > EURO (SCART) - 3 RCA (Cinch) A/V stereo ktore podlaczasz np. do drugiego wyjscia euro video (bo pewnie sa tam dwa wyjscia euro) .....
Jest to jak najbardziej możliwe. Osobiście stosuje to rozwiązanie, a dodatkowo na obu telewizorach mam obraz HD. Z dekodera masz wyjście dla podłączenia TV kablem HDMI i kablem Component. Kable można zakupić w sklepach RTV, specjalistycznych z tego rodzaju akcesoriami lub korzystając z internetu. Ważne jest dokładne wymierzenie odległości pomiędzy dekoderem a odbiornikami TV (weź zapas na zakręty i opuszcenie oraz podniesienie w górę kabla).hubi97 napisał:Witam.Mam dwa telewizory w dwóch pokojach i mam dekoder N chcę podłączyć ten dekoder na dwóch telewizorach (nie chodzi mi o oglądanie innych kanałów jednocześnie) jak to zrobić i czy to jest możliwe