witam. od wczoraj jestem posiadaczem UE40B6000 - czy zadowolonym? jeszcze nie jestem w stanie się określić chociaż pierwsze wrażenia pozytywne. u mnie przy 40 calach nie widać problemów z podświetlaniem matrycy, xbox 360 świetnie się sprawuje, podłączona TOYA SD też mnie zaskoczyła (pozytywnie), dzisiaj ciąg dalszy zabawy z ustawieniami...soft mam poprzedni do tego ze strony samsung.com więc opcja wislink nieaktywna....
mam pytanie czy zmiany softu, grzebanie w menu serwisowym jest gdzieś logowane?
czy drzemie gdzieś rejestr wszelkich zmian?
jak się to ma do gwarancji producenta?
i jeszcze pytanie o podłączenie zestawu kina domowego...jest to już leciwy zestaw (ampli Technics, głośniki Jamo) ale póki co musi wystarczyć...brak w nim wejścia optycznego...i teraz jak spiąć całe te ustrojstwo z tv? chodzi mi o xbox 360, odbiornik Toya (scart + RCA) i wspomniany ampli ?
do tego dochodzi jeszcze notebook HP DV5-1060ew który ma wyjście hdmi i tak jest podłączony do tv, w panelu Nvidia ustawiona rozdziałka na 1920x1080 i czy film w 1080 włączony np. na allplayerze wyświetli się w pełnej rodziałce i czy będzie to jakość obrazu jak np. ze stacjonarnego odtwarzacza blu-ray?