Dokładnie, sam ogrywałem U4 w UHD z HDR. Trzeba jedynie rozmycie w ustawieniach gry dać na 0 i wtedy upłynniacz Samsunga działa jak marzenieBardzo rzadko wracam do ukończonych już gier,jednak Uncharted 4 to tak świetna przygoda,że z pewnością jeszcze do niej wrócę (tym razem w UHD)
[youtube]UpiDPnqPWik[/youtube]
Nie mam pojęcia. Pisałem o TV. W każdym razie wygląda świetnie. Obok Horizon Zero Dawn najładniejsza gra na PS4.Uncharted 4 działa w 4K?
W natywnym nie.Uncharted 4 działa w 4K?
Dokładnie, sam ogrywałem U4 w UHD z HDR. Trzeba jedynie rozmycie w ustawieniach gry dać na 0 i wtedy upłynniacz Samsunga działa jak marzenie
Gra jest tak dobra, że moja czasami siadała obok i oglądała jak gram, w połączeniu z filmikami w grze mówiła, że ma odczucia jakby oglądała dobry film przygodowy
Z tego co czytałem to to nie jeden strzał, tylko jedno podejście 30 minut. Kończysz i drugi raz już nie uruchomisz. A osoby które ukończą udostępniony fragment rozgrywki w te 30 min, otrzymają dostęp do niepublikowanej do tej pory scenki.
Nie ma nad czym dumać Pod TV 4K HDR tylko pro. Warto dołożyć, bo nawet na TV FHD gry wyglądają i działają lepiej niż na podstawce.dzięki.
Jakiś czas temu zastanawiałem się nad zakupem ale mam dylemat PS4 czy Pro.
Czy jest sens dokładać kaski i kupować większą bestię. Ile faktycznie to da.
Inna sprawa, że wzbraniam się bo wiem, że będę przy tym siedział
Na OLX odchodzą takie wałki, że hej.
Allegro skupia się już na firmach, dużych firmach i wyprasza powoli "hołotę" i drobnych sprzedawców na śmietnisko pt. "OLX", więc zanim kupisz konsole, to wiedz, że to jeden z top pozycji na których się robi się obecnie wałki.
Jeżeli już, to odbiór osobisty, lub poproś o przesyłkę (Poczta Polska taką oferuje) z możliwością sprawdzenia przed zapłaceniem, dodatkowo, przed samą transakcją, poproś o zrobienie fotki np. z kartką na towarze który Cię interesuje, może to być cokolwiek, nawet położony kubek.
Widz polega na tym, żeby się upewnić, czy oby na pewno ma ten ktoś towar fizycznie, a nie ciągnie fotki z internetu.
Są całe filmy na ten temat na YT.
Żadne zaliczki, żadne bo już ktoś zarezerwował i się spieszy, samotne matki i inne cuda. Nie ma sentymentów, są złodzieje i się śmieją w twarz - jeden nawet napisał gdzieś na forum jak naiwni są ludzie i na ile grubych tyś. przekręcił ludzi.
Allegro dawało jakąś tam ochronę, OLX żadnej.
Bez przesady. Trzeba tylko kupować z głową.Oj nie panowie, żadne OLX czy Allegro tylko sklep, stacjonarny lub renomowany internetowy.
Dawno temu wyleczyłem się z allegro jeśli mowa o droższych zakupach.