Caparzo,a jak tam tryb HDR w grach na nowym szkiełku się prezentuje ?
Teraz na kompie lepiej sie pisze. Jestem zadowolony z zakupu, na demach z jutuba co mają te 4k widać tak kolorowy jak w sklepie z zabawkami. Innego źródła nie mam na te 4k. Filmy na blu skaluje do 4k, ale czy jakaś lepsza jakość?? Nie wiem, Oglądałem Interstelara i Man of Steel i oglądałem film a nie pixele. Najśmieszniejsze jest to, że każdy sie uparł na to 100 Hz, a film przez ps4 jeden i drugi to rozdziałka ponad 3 tyś na ileś tam i 24 Hz
upłynniacze żadne nie są włączone. To po prostu działa i się przyjemnie ogłada. Przez Dac'a mam podpiętą konsolę pod wieże i na stereo jest fajnie.
Jedyna wada Dac'a że nie zna sygnału 5.1 a np. National Geographic nadaje w 5.1
i nie ma innego sygnału na zmianę. No ale nie wszystko musi iść na kolumny. Grunt że działa reszta.
Konsola działa normalnie, nic nie zacina nic nie przycina ( ponoć ma input lag 56ms) gra się dobrze i wygodnie. Obraz jest ładny, ale wiadomo nie każdy kanał nadaje ładnie. Tvp2 to jakaś tragedia w hd. Nationale, bbc earth czy planete super. Mam ustawione jako pierwsze kanały w tv. Telewizja cyfrowa, jakiśsmart tv ? a po co to ? Internet działa, jutub działa, są jakieś inne serwisy ale nie korzystałem dłużej jak 5 minut.
Wczoraj przy Driveclubie spędziłem pół dnia. Dla mnie rewelacja. Zero zacięć, grafika lux zabawa przednia. Kupuj ps4 i pojeździmy w drivecluba. Jak patrze w listę takich gier to przeskakuje dla mnie wszystkie ned for spidy i jakieś inne pompeliny. No nr 1 to gran turismo z uwagi na długie trasy, tory, dystanse no i auta typu Le Mans.