jakub mizera
New member
Kup to KABEL JACK 3,5 - 2x CHINCH RCA 10m SKLEP (1523057383) - Aukcje internetowe Allegro i wepnij w gniazdo aux/słuchawek a w ampli do analogów L i R.Na 2 chinchach uzyskasz tylko stereo a przeciez kupiłes ampli kina .Jeżeli chcesz puszczać muzę i filmy na 608 to polecam Creative Labs Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA audio (1544461662) - Aukcje internetowe Allegro na złącze pcmcia lub to Creative Soundblaster X-Fi Xtreme Audio Notebook (1534241311) - Aukcje internetowe Allegro na exprescard jeżeli w twoim lapku brak tych slotów to któraś na usb z tej rodziny też będzie ok.Wtedy puścisz dts ,dd ,muzę po optyku sam tak robię chociaż 608 już nie mam to świetnie z tymi kartami działa.Możesz też kupić najtańszy blue ray i wtedy będzie dd hd,dts hd LG BD550 - Odtwarzacz Blu-ray LG w RTV EURO AGD
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi a w szczególności Tobie "Rumburak 80" za empatyczne podejście do mojego problemu. To forum jest WIELKIE i cieszę się, że zawsze można liczyć na jakieś pozytywne wskazówki od WAS. Pozdrawiam forumowiczów: diuczysko, piskle smoka, wUodek.
PS.Myślę, że podłączę przez chinche.