A to inna sprawaTu nie ma mowy o żadnym obcyku, Kodi żyje własnym życiem i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.
Masz na myśli te tła z Albą ?Po za tym, do dziś męczy mnie, dlaczego nie pojawiają się automatycznie moje tła zamiast tych paskudztw w Fen, mimo, że w "rejestrach" na PC usuwam stare, czyszczę co się da, a nowe się nie pojawiają. Tzn. pojawiają się, ale po kilkunastu godzinach. Tutaj nawet Mat wymiękł
Mnie powyżej podany link prowadzi do Matrix-a .To jest wersja 2023.01.15
Zainstalowałem, nałożył się na obecnego oficjala.
Zniknęły ustawienia widżetów - to akurat nie problem, minuta konfiguracji
Nie działał też napiprojekt katalog - ale tutaj wystarczyło zrobić aktualizacje.
Z automatu pojawił się problem z audio, dzwięk zaczął przerywać (atmos), pomogło przełączenie na Audiotrack(IEC), Kodi IEC packer (recommended)
Tyle, na szybko.
@armanig z tymi tłami w Fen/Ezra to faktycznie jest czarna magia. Wszystkie "kesze" wyczyszczone a nowy obrazek pojawia się po którymś odpaleniu Kodi. Masakra.....
Masz na myśli te tła z Albą ?
Zapodaj jakieś porównawcze fotki,bo nie bawiłem się z tym na PC.
Gdzie jest ta wersja 11.01, żeby to sprawdzić?
ps.Jesli masz zainstalowana wersję nightly z 15.01. to czy mógłbyś sprawdzić mozliwośc "aktualizacji wstecznej" ? (tzn.czy na wersje 15.01. załaduje sie wersja z 11.01.)
Czym to się w ogóle różni?
Oficjal Nexus z 15.01 od Nightly z 15.01, a idąc dalej - Nightly 11.01 od oficjala Nexusa 15.0?