Zamówiony Shield dotarł tydzień temu, ale dopiero przez Święta był czas żeby przysiąść i na spokojnie poogarniać KODI i Debrida. Jakieś 25 lat siedzę przy kompach, różne rzeczy się robiło i widziało, ale ten Debrid + FEN zrobił na mnie wrażenie... Shield też, w końcu "normalne pudełko", które bez problemu i żadnych ograniczeń przesyła dźwięk do ampli.
Siedzisz jeszcze na Matrix-ie , moim zdaniem nie da się na nim korzystać z innej niż defaultowej skórki i jej modyfikacji EM V2.
Cokolwiek z plakatowymi widzetami na stronie głównej muli strasznie.Ładowałem kiedyś na Matrix-a zarówno Bingie jak i Aure- podziwiam ,że masz do tego cierpliwość
Też jestem na Matrixie, ten official ze strony Kodi jak dobrze pamiętam. Sugerujesz, żeby wrzucić inną wersję KODI? Linkowanego przez ciebie Mavena 20 Nexus? Armanig wspominał, że można postawić drugie KODI na shieldzie, ale jak dobrze pamiętam to jak próbowałem jeszcze na starym boxie to po odpaleniu pliku z pena chciał mi już zainstalowane KODI uaktualnić. Jakaś kompilacja musi być konkretna? Chętnie bym postawił coś obok tego Matrixa na którym obecnie jestem i korzystam ze Zephyra według twojego poradnika - chodzi w porządku, ale czemu nie spróbować czegoś innego. Tego Titan Bingie Mod miałem na starym boxie ale strasznie mulił, może przez to że box słaby był.
@Piramida
Rozumiem, że te fioletowe pozycje to pliki, które ściągnąłeś na chmurę debridową, tak?
Z ciekawości jakieś doświadczenia z ogarnianiem filmów z lektorem na FEN? Ja preferuje oryginalną ścieżkę + napisy i zawsze takową wybieram, ale czasem jest potrzeba żeby było PL. Z tego co przeszukałem wyszukiwarką to raczej marne szanse, w serialach się czasem MULTI trafi i tak jest kilka / kilkanaście języków do wyboru.