zaznaczyłes wszystkie pozycje w tym oknie ?
Chciałem, ale widz polega na tym, że nie miałem nigdzie opcji wyboru ; )
Nie pojawiło mi się okno które wkleiłeś, jedynie wskazałem folder gdzie mam backup i poszło.
Czyli, dla jasności:
- wyczyszczone dane z Kodi
- świeże Kodi
- instalacja Maintenance
- wskazanie folderu backup i z grubsza większość poszła, ale nie wszystko
Generalnie i tak na plus, bo odpadła konfiguracja napisów, a to mnie najbardziej drażni. RD/Trakt też poszedł.
Mało tego, patrząc na fote z Twojego tutoriala dot. Maintenance - czyli:
Ustawienia EZ Maint. > Advanced Settings , u mnie nie wyświetla okna z optimize memorise, pojawia się od razu taki popup:
Dodatkowo u mnie jest "Advanced Settings (buffer size)", u Ciebie widzę samo Advanced Settings.
Być może nie jest to dokładnie ta sama wersja...
Przed chwila dla sprawdzenia zrobiłem przywrócenie z backup i zostały załadowane dokładnie wszystkie ustawienia ,oczywiscie łącznie z tymi w skórkach.Co prawda na laptopie i Nexusie ale zasada działania jest taka sama i to nie powinno miec znaczenia.
Kręcaca sie płyta jest tylko w tych pozycjach , które maja DiscArt na Fanarcie. (skórka Titan "dorabia" takie płyty równiez dla pozycji które DiscArt nie mają).
Chyba nie do końca.
Wszystko jest, oprócz kręcącej płyty. Ten sam film.
Wczoraj wklejałem zdjęcie z płytą, a dziś wcięła ją amba. Foto, żeby nie być gołosłownym:
Tak jest dzis:
Tak było wczoraj:
Powodem "rozsypki" może być u Ciebie duza ilosc widzetów na głównej stronie , Matrix może sobie z tym nie radzić.Sprawdz ile po uruchomieniu blokuje pamięci (zakładka "o systemie").
Na razie nie mam żadnych widżetów, nie wróciły i może dobrze, jak mam znowu się bujać z backupem, a chodziło wszystko pięknie od miesięcy, to wole zostawić jak jest
ps.Zainstaluj Nexus-a chocby tego ,którego linkuje powyżej i spóbuj załadowac do niego swój backup z Matrix-a. Oczywiscie wyrzuci info ,ze wersje Kodi są inne i niektóre dodatki są niekompatybilne , faktycznie niektórych rzeczy może nie zainstalować ale poinformuje których. Generalnie jednak kopia powinna wejść , kiedys cos takiego zrobiłem
Nexusa ja mam cały czas, niezależnie i na nim testuje ; )
Powiedz lepiej gdzie tą płytę załączyć ; )