Te kody już nie działająPobaw się na razie tym Debrid-Link
Te kody już nie działająPobaw się na razie tym Debrid-Link
Sprawdziłem z ciekawości te dwie pozycje od Netflixa i Fen znajduje już Wednesday w 4K.Mam takie same wyniki w obydwu przypadkach.
Do fachowców od Kodi mam pytanie dotyczące współpracy aplikacji z telewizorem Sony Bravia z systemem Google TV 10.
Otóż żadna wersja Kodi (Leia 18.9, Matrix 19.3 i 19.4) nie pozwala na zapis, kasowanie i zmianę nazw plików na dysku zewnętrznym USB (Maxtor 2TB, NTFS). Oczywiście uprawnienia dostępu do pamięci nadane. W sieci nie znalazłem żadnych sensownych rozwiązań. Nie jest to jakiś wielki problem, bo do drugiego złącza USB w TV podłączyłem pendrive'a jako część pamięci wewnętrznej i mogę robić backup Kodi i zabawiać się plikami, ale szukam rozwiązania. Wdzięczny będę za każdą podpowiedź.
Oczywiście. Mam podejrzenia, że to działanie związane z blokadą zaimplementowaną w Google TV w Bravii. Nie wiem dlaczego, ale zablokowane jest też połączenie z chmurą Google Drive, a z innymi łączę się bez problemu. Jakieś dziwaczne restrykcje związane z bezpieczeństwem.Btw. Czy masz w ustawieniach mediów aktywowaną możliwość usuwania i zmiany nazw plików ?
Płyty są niestety tylko do filmów, do seriali nie ma.Czyli jednak ; )
Widocznie u mnie poszła aktualizacja z automatu.
Daj znać, być może pojawiło się jeszcze coś ciekawego.
Masz gdzies bład w swoich ustawieniach, mam skróty do wyszukiwarki w podmenu widzetów i działają bezproblemowo.Niestety, ale po ustawieniach moja zakładka (szukaj fen) którą mam na głównej, wyrzuca dziwaczną stronę po chęci wyszukania czegokolwiek i staje się bezużyteczna.
Jest tu jakiś konflikt, a działającą wyszukiwarkę muszę mieć.
Pomijając już to, to szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem - "odpalać materiał bezpośrednio z widzetów" (?) W Estuarym/Mod?
U mnie zakładki są na głównej, pozbyłem się już dawno 'Film" i "Seriale", mam swoje sprecyzowane.
Jak wejdę w którąś zakładkę i pojawia sie dla przykładu "moja kolekcja", to po kliknięciu w film, pojawia się karta informacyjna i ok, jest tak jak piszesz.
Tylko dalej nie rozumiem, po co te zabiegi i co dają (?). Na głównej przecież i tak nie można ustawić widoku filmów - jak to ma miejsce w innych skórkach.
Nie znalazłem takiej opcji.Jest możliwość zmiany przezroczystości tła playera (strzałka)?