Co jest ciekawszego na AD,względem RD ?
Co jest ciekawszego na AD,względem RD ?
Właściwie nie ma nic ciekawszego - zdarzyło mi się znaleść nie tyle pozycje , co wersje materiałów na AD których nie było na RD.Z drugiej strony zdarza się ,że cos jest na RD a nie ma na AD i wydaje mi się ,że takie sytuacje zdarzaja sie cześciej.Więc na pytanie -czy warto zmienić ? moja odpowiedż brzmi- raczej nie.Wlasnie. Za 3 dni kończy mi się abo RD.
1. Warto zamieniać na AD? - zakładając, że z RD jestem zadowolony
Masz dwa niezalezne zródla2. Co w przypadku jak dokupię dodatkowo AD
Będą pokazywać się dodatkowe wyniki.Ja mam ustawione wyświetlanie rezultatów według jakośći,rozmiaru,providera i wyświetlają się po kolei pliki od RD i AD z reguły wyniki sie dublują.AD autoryzujesz praktycznie tak samo jak RD i niczego nie musisz przełaczać/wybierac.a. Będą pokazywac się dodatkowe wyniki, czy będzie wyszukiwać tylko od jednego i będę musiał sobie wcześniej wybrać czy chce korzystać z AD lub RD?
Obadam jeszcze przy okazji,bo trochę mi tam nie pasują sposoby płatności...Niestety nie.
Sprawdź w dodatkach video.Cześć, mam do Was pytanie. Kupiłam miboxa i zainstalowałam kilka dodatków typu covenant, gaia, exodus tylko nadal nie widzę ich w zakładce dodatki mimo że w zainstalowanych widnieją ok. Macie może pomysł co źle zrobiłam lub czy coś pominęłam?
Obadam jeszcze przy okazji,bo trochę mi tam nie pasują sposoby płatności...
Macie może pomysł co źle zrobiłam lub czy coś pominęłam?
Karty i kryptowaluty- tak samo jak w RD.