Mam tam listę wszystkiego co oglądałem,nawet przez chwilę.Sprawdż jeszcze "moje pobrania".
RD działa trochę jak wirtualna biblioteka,widocznie jak się coś włoży na swoją półkę to już tam przez jakiś czas leży.Usunąłem z niej 1899 i nadal widzi na fioletowo
Coś w tym jest,bo nie ma już fioletowego koloru.RD działa trochę jak wirtualna biblioteka,widocznie jak się coś włoży na swoją półkę to już tam przez jakiś czas leży.
Nie-musze zerknąć.ten widziałeś
A ten ?Serial sprawdzę popołudniu.
Mam takie same wyniki w obydwu przypadkach.A ten ?
Wchodzi na Nexusa ale mi nie podpasowała.a ten widziałeś chociaż ja go nie mogę na fire cube zainstalować .
Czasami odpalane "normalnie" wrzutki,za drugim razem pojawiają się już na fioletowo.RD działa trochę jak wirtualna biblioteka,widocznie jak się coś włoży na swoją półkę to już tam przez jakiś czas leży.
Bawiłeś się którymś tam dostępnym ?Wchodzimy w ustawienia Coco scrapers i wyłaczamy scrapery wymagające dodatkowego konta (chyba ,że ktoś takowe posiada)
View attachment 20975
Kiedyś kombinowałem z kilkoma różnymi Debridami i z Orionem- nic wartego uwagi, kombinacja RD/AD sprawdza sie najlepiej.Bawiłeś się którymś tam dostępnym ?