40" z odległości 3m.A mam pytanie jaki masz tv chodzi mi o cale i z jakiej odleglosci ogladasz? Pozdrwiam
Lolek
40" z odległości 3m.A mam pytanie jaki masz tv chodzi mi o cale i z jakiej odleglosci ogladasz? Pozdrwiam
Lolek
ponadtto oni robią takie przekrety ze sprzedaja tv który sobie długo gdzies grał w sklepie lub magazynie po przyjsciu tv sprawdz w menu servisowym ile tv ma nagranych godzin bo żeby nie było tak ze tv jest powystawowy u nich to norma tv nowe nie moze miec więcej jak 12-14 godzin
przy wyłączonym telewizorze klikają Państwo kombinacje przycisków na pilocie "info+menu+mute+power" co włączy telewizor w tak zwanym "trybie serwisowym"
Przeczytaj sobie tę dyskusję może okaże się pomocna: Samsung UE40D7000 - opinie, komentarze o produkcieJak edytować już listę ulubionych programów???
Chodzi o zmianę kolejności i numeru kanału.
witam. czy można z dysku zewnętrznego odtworzyć filmy 3d sbs mkv, bo podobno tak, ale gdzieś czytałem że odtwarza maksymalnie filmy w rozdzielczości 1980x1020 ,a z tego co zauważyłem takie filmy występują w rozdzielczości 1920x1080
Obsługuje bezproblemowo.
Kupiłem najtańszy zew HDD ADATA 1TB 5400rpm - mam na nim głównie same filmy 3D SBS również 1920x1080 i wszystko śmiga.
Drugi HDD to 640GB z filmami FHD MKV i zwykłymi AVI - też pięknie śmiga
Oba podpięte równocześnie pod TV UE55D8000
Format FAT32
Witam
Kupiłem Samsunga 55D8000, ale mam problem z ustawieniem obrazu tzn. obraz pływa i nie chodzi o płynnie. Sygnał to tv n, ale przy podłączeniu konsoli xbox 360 objawy te same. Oczywiście próbowałem ustawień ze wcześniejszych postów, ale to nic nie pomogło, nadal jestem nie zadowolony z obrazu, ktoś może pomóc mi rozwiązać mój problem ?
Pozdrawiam Emil
Pomyliłem formaty - mam wszystkie dyski w NTFS oczywiście, a nie jak napisałem w FAT.Obsługuje bezproblemowo.
Kupiłem najtańszy zew HDD ADATA 1TB 5400rpm - mam na nim głównie same filmy 3D SBS również 1920x1080 i wszystko śmiga.
Drugi HDD to 640GB z filmami FHD MKV i zwykłymi AVI - też pięknie śmiga
Oba podpięte równocześnie pod TV UE55D8000
Format FAT32
Witam
Jaką długość ma kabel zasilający dla modelu UE46D8000 ?