Slygado napisz jaśniej co to kino serii D ??No ja wybrałem kino serii D, więc nic innego się raczej nie pojawi
Slygado napisz jaśniej co to kino serii D ??No ja wybrałem kino serii D, więc nic innego się raczej nie pojawi
yyy ale co mam jaśniej napisać ??Slygado napisz jaśniej co to kino serii D ??
Daj znać jak potestujesz kino, i napisz jaki to symbol. Nie miałem dość czasu by czytać o tym. Ale za to w poniedziałeeek.....)))))))))))No ja wybrałem kino serii D, więc nic innego się raczej nie pojawi
ht-D5550Daj znać jak potestujesz kino, i napisz jaki to symbol. Nie miałem dość czasu by czytać o tym. Ale za to w poniedziałeeek.....)))))))))))
czyli ile ?pochodziłem dzisiaj po mm avansach i euro ale te nowe samsungi dają czadu masakrycznie wygladają 800hz daje rade musze tylko sprzedac swojego złoma
najtaniej w avansie ue46d8000 kosztuje tyle co w media ue40d8000
Poczytałem i zaczyna mi się podobać ten zestawikht-D5550
tak jak pisałem nie jestem melomanem wielkim i nie mam potrzeby, żeby mi po złotych stykach szedł idealny dźwięk. Do tego za niecałe 2 tysie nie znalazłbym składaka z 3D i BR i całym tym bajerem jakim jest udostępnianie sieciowe
Myślę, że pod koniec przyszłego tygodnia będę miał sprzęt w domu [oby już w tym nowym ] więc zdam relację
PS: macie już wieszaki te SLIM ?? Jakies foto / komentarze / wrażenia ??
hehe no jak za tą kwotę to chyba pełnia szczęściaPoczytałem i zaczyna mi się podobać ten zestawik
Aktualnie używam od ok 9 lat jakiegoś Soniaka S400 i byłem zadowolony, teraz to i tak będzie rewolucja z tym Samsungiem 5550, no a łączna moc 1000W!!!!? to już powala.hehe no jak za tą kwotę to chyba pełnia szczęścia
Ja już kupiłem 46D7000, za 2 godziny wjeżdża do domu. A wstrzeliłem się w najniżą cenę jaką w ubiegłym tygodniu można było znaleźć w necie i jestem very happy Następnego dnia w tej samej firmie zdrożał o prawie 200 zł .Miałem w tym tygodniu kupować wymarzonego UE40D8000 ale dzisiaj w drodze do pracy zauważyłem na bilbordach reklamy pod tytułem "Zmieniamy telewizję, włącz się 9 maja" czy coś w tym stylu. (Sorki za mały OT, ale podejrzewam, że jest to związane m.in. z serią D8000).
Po przyjeździe do pracy wygooglałem "zmienamy telewizję" i w pierwszych wynikach znalazłem: www.zmieniamytelewizje.pl. Co sądzicie o tej grafice? czy to nie jest czasem jakaś akcja promująca serię D Samsunga i platformę Smart? Jak dla mnie ten znaczek "M" jest identyczny z tym, którym Samsung firmuje platformę Smart. Czy w związku z tym Samsung czasem nie wprowadzi akcji cenowej na Samsungi D8000/D7000/D6500? Wydaje mi się, że chyba warto poczekać co się wydarzy... Co sądzicie?
Pozdrowienia,
Ravek29
Jestem pod wrażeniem obrazu: ostrość, kontrast, czerń i inne składniki tego sporego kawałka prostokątu. Popełniłbym błąd czekając na testy i opinie "nadostrożnych" . Na razie pobieżnie sprawdziłem najważniejsze funkce i ...wszystkie działają bez zarzutu i bardzo intuicyjnie. Przeglądarka internetowa także. Bardzo łatwo złapał sieć. Pilot na moim Galaxy S i9000 działa znakomicie. Zdjęcia przesłał na telewizor w doskonałej jakości!!! Jednym słowem, wydane pieniądze mają swoje 200 procentowe uzasadnienie.Ja już kupiłem 46D7000, za 2 godziny wjeżdża do domu. A wstrzeliłem się w najniżą cenę jaką w ubiegłym tygodniu można było znaleźć w necie i jestem very happy Następnego dnia w tej samej firmie zdrożał o prawie 200 zł .
W ero rtv agd spadła cena na 5990 zł i do tego są raty 0%
Poszukaj u wujka googla: "Neu und exklusi-3d.mkv"Może ktoś podeśle linka do filmu 3D?
w Morele.net w czwartek zapłaciłem 5683 zł - dokładnie!!!. W piątek już podnieśli na 5835. Intuicja chyba mi pomogłailę zapłaciłeś ta ten model ?
w Morele.net w czwartek zapłaciłem 5683 zł - dokładnie!!!. W piątek już podnieśli na 5835. Intuicja chyba mi pomogła