Za jaki rozmiar masz taką cenę ??Jak koledzy myślicie, czy ceny D7000 już się nieco ustabilizowały,czy też jest jeszcze szansa że za tydzien pójdą troche w dół ( trochę - mam na myśli 300-500 zł) aktualnie kosztuje ok. 6990 zł. Już nie chce mi się dłużej czekać
Sorki, pisałem wychodząc z biura i się machnąłem. Oczywiście ,że chodzi o 5990. A powiedz gdzie udzielają takich rabacików, a choćby dziś zamówię!!!Za jaki rozmiar masz taką cenę ??
Ja swój 46 mam za 5999 minus rabacki co daje 5400 i chyba nie wytrzymam dłużej i pojadę odebrać po weekendzie majowym
Mam nadzieję, ze nie zapłaciłeś tyle co podano na tej stronie :hmm:
Zamienniki na Allegro kosztuję od 50 do 100zł + wysyłka - te same, które w sklepach kosztują 200pln.Oryginalny Samsunga WMN1000BX masz za 301 pln + wysyłka 19 pln w NEO24.pl
Na rynku są dostępne też polskie zamienniki które wytrzymują obciążenie do 80 kg i sposób zawieszenie i instalacji jest identyczny do Samsungowego, trzeba tylko pamiętać że w naszych TV jest VESA 400.
Można go kupić w AGDOpole.pl za 199pln + wysyłka 25pln (nieszczęsną firmą kurierską Kolporter).
Wg mnie można spokojnie brać zamiennik - 96 pln w kieszeni
Mam nadzieję, ze nie zapłaciłeś tyle co podano na tej stronie :hmm:
Uchwyt wieszak WMN1000B do TV Samsung LED!!! (1568649213) - Aukcje internetowe Allegro
Obserwuję od kilku tygodni i ciągle mają taką samą jak dojdzie to daj znać, czy wszystko ok, ja będę zamawiał na początku tygodniaCena na Allegro super niska? Czyżby się pomylili??? Właśnie zamawiam