Przez dziury kurz mógłby się dostać [emoji14]Równie dobrze można trzymać w kartonie wyciąć dziury na przewody i ekran
Przez dziury kurz mógłby się dostać [emoji14]
Taptalk
Naprawdę? to chyba żart .
Równie dobrze można trzymać w kartonie wyciąć dziury na przewody i ekran
Ja ze swojej strony mogę doradzić
zakup bawełny elektrostatycznej np. dedykowanej do filtrów HEPA Xiaomi Air Purifier
( podocinać na odpowiednie paski ) i następnie przy pomocy np.czarnej taśmy MacGyver'a lub taśmy dwustronnej pomaskować wszystkie wloty wentylacyjne
idzie to zrobić estetycznie aby nawet po odchyleniu TV od ściany jakoś to wyglądało
u siebie dodatkowo wszystkie nie używane gniazda i złącza zostały zamaskowane samą taśmą.
ps. TV dalej "oddycha" a mi jakoś spokojniej jest zasnąć
nie ma nic gorszego jak kurz pod matrycą
i drugie pytanko za ile tego bym mogl pogonic ??
No takie życie.Trochę mnie dziwi, że macie takie problemy,
oczywista oczywistośćale skoro mowa o otworach wentylacyjnych to powinny one być odkryte bo są potrzebne, producent bez powodu ich nie umieścił
To jaki ma sens ich częściowe zakrywanie? To jakby zajść trochę w ciąże Jak już iść to na całośćNie zakrywać ich całkowicie,
Wątpie aby ten filtr miał taką moc sprawczą, po miesiącu nic się nie dzieje a TV mocno użytkowanychyba,że chcecie mieć zniszczony sprzęt w wyniku przegrzania.
Ja jednak polecam użyć filtrów z mojego postuAle jeśli już kombinujecie to lepiej użyć filtrów, które stosuje się w różnych maszynach, czy choćby urządzeniach gospodarstwa domowego. Da się znaleźć w różnym kształcie, okrągłe, podłużne
Filtry nie ale, jeśli jakąś taśmą je pozaklejamy to już nie będzie wtedy żadnej wentylacji, to miałem na myśli.Wątpie aby ten filtr miał taką moc sprawczą, po miesiącu nic się nie dzieje a TV mocno użytkowany
( tam się nic nie nagrzewa, powietrze dalej moim zdaniem ma prawidłowe ujście )
Filtry nie ale, jeśli jakąś taśmą je pozaklejamy to już nie będzie wtedy żadnej wentylacji, to miałem na myśli.
Oled 65 cali
czy
jakis 75 cali