Cześć,Kiki nie odpowiadasz na pytania. Czyżby były niewygodne, czy nie znasz odpowiedzi? Piszesz że nie aktualizujesz jeśli jest ok, a sądząc po Twoich wypowiedziach tu na forum to faktycznie nie aktualizujesz bo zawsze Philipsy są bezproblemowe od wyjęcia z pudełka. Chciałbym się dowiedzieć od osoby która tak zna się na sprzęcie tv jak wyłączyć komunikat o dostępnej aktualizacji który potrafi zirytować kilka razy dziennie.
Dzięki za wymijające odpowiedzi.Nic się nie zmienia - każdy robi jak uważa.
Zauważyłem Twój post, po prostu chciałem odpowiedzi od kiki bo często ma takie odpowiedzi jak ostatnio.Cześć,
Tak jak pisałem kilka postów wyżej - nie da się tego komunikatu wyłączyć, a jedynie zablokować ze strony routera, żeby telewizor nie miał możliwości sprawdzenia dostępności aktualizacji.
Jak by telewizory były bezproblemowe i nie wymagały aktualizacji, to żaden producent by takiej nie udostępniał, a tak nie jest i każdy to robi w mniejszych/większy odstępach czasu.
Nie byłoby sprawy gdybyś odpowiedział. Wiele jest sytuacji gdzie ktoś zadaje pytanie o coś, gdzie Ty odpowiadasz że da się zrobić, ale nie napiszesz jak.Można zablokować. Więc nie musisz się unosić - masz opisane.
Hej. Można instrukcje krok po kroku jak to zrobić. 55oled706. Przy instalacji uruchamiacz aktywności wyskakuje błąd i skąd pobrać te aplikacjęDzięki conqest.
Spróbowałem z tym nenadżerem i i iwszystko się udało. Wgrałem przez APK. Sparowałem bez problemu pilota tym,, uruchamiaczem" i teraz śmiga mi i voice i klawiatura.
Dzięki koledzy za pomoc i pozdrawiam.
Cześć,Czy u was tez w 706 nie dziala funkcja Format Obrazu ? Ciagle mam ja "wyciszona", nie moge sobie zmienic tak jak w innych tv no na obraz rozciagniety, panoramiczny czy oryginalny. Np Netflix wyswietla glownie filmy i seriale chyba w 16:9 i mam duze 2 pasy od gory i od dolu po +/- 8 cm, i nie mam mozliwosci rozciagniecia tego na caly ekran (nawet kosztem przyciecia bokow)
Cos sie da z tym zrobic ?
Cześć,Mniej więcej środek wysokości około 20 cm od lewej krawędzi. Widoczny do odległości około 1.5m na jasnym tle więc nie ma tragedii ale świadomość pozostaje