Jeśli to było do mnie to wolę byś napisał odpowiedź tu na forum. Może inni też by chcieli wiedzieć jak wyłączyć ten komunikat o aktualizacji.Napisz proszę ma PW dostaniesz kontakt.
Cześć,Jeśli to było do mnie to wolę byś napisał odpowiedź tu na forum. Może inni też by chcieli wiedzieć jak wyłączyć ten komunikat o aktualizacji.
Jakie inne ustawienie za to odpowiada?1. Mi po jednej aktualizacji też się tak zrobiło, myślałem że to wina softu bo miałem ustawione na stopniowe wygaszanie. Okazało się że odpowiada za to jeszcze inne ustawienie i po tej zmianie wszystko wróciło do normy.
2. Mam ten sam soft i u mnie wygaszanie działa poprawnie więc albo przy instalacji jakiś babol się zrobił albo masz źle ustawione...
3. Da się to wrócić do wcześniejszej wersji ale potrzebujesz odpowiednio spreparowanego softu - to nie tak że wgrasz normalnie starszą wersje na nowszą i pójdzie... Było już o tym na forum w temacie o 9206..
dzięki w tajemnicze się w to...tu masz opis jak zrobic downgrade![]()
Philips: Bootloop Rescue/Recovery/Upgrade/Downgrade mit Upgrade Loader PKG - Toengels Philips Blog
Anleitung zum Downgrade von Philips TV-Modellen /-Fernsehern mit Upgrade-Loader-Dateien (upgrade-loader.pkg).toengel.net
nie no on tam tez podaje linka do najnowszych ze strony philipsa i ich tez chyba można wrzucać na USBBo ten plik jest już odpowiednio zrobiony że tak to ujmę. Chodziło mi o to że potrzeba odpowiedni plik a nie taki zwykły ze strony philipsa
wg mnie to cały myk polega na tym ze musi to być zrobione po włączeniu tv do prądu czyli jak system jeszcze nie jest uruchomiony ale może się mylęOczywiście że można się nie różni. Chodzi o to że żeby zrobic downgrade potrzeba zmodyfikowany plik a nie taki ze strony philipsa i tyle.
no ok a jak już ściągnę ten plik to mam go tylko wypakować i wrzucić na usb nic w nazwie nie zmieniać na upgrade.upg czy cos w tym rodzaju?Nie, tu się mylisz
okKolega który to robił nic nie zmieniał