Cześć,Czy pilot będący w zestawie z telewizorem powinien posiadać przycisk ambilight ? Zakupiłem model 706, mój pilot pod przyciskiem włącz nie posiada tego przycisku z nazwą. Na necie i w instrukcji widziałem, że powinien mieć. Czy w tej sytuacji trzeba wchodzić do ustawień, czy można jakoś zaprogramować przycisk?
Tak dostałem inny. Telewizor był że zwrotu. Przewód zasilający nie był kątowy i pilot nie ma tego przycisku.Cześć,
Powinieneś dostać pilot taki jak na zdjęciu. Jeżeli masz inny, to prawdopodobnie sprzedawca go "wymienił", ponieważ raczej małe prawdopodobieństwo jest, że w fabryce został źle zapakowany. Nie mniej jednak zgłoś na infolinię, że w zestawie dostałeś innego pilota niż oryginalny.
View attachment 21593
Cześć,Ok niech mi ktoś jeszcze powie dlaczego na tym tv w aplikacji hbo max nie ma Dolby atmos tam gdzie byc powiniem ścieżka dziękować oczywiście włączona oryginalna na danym materiale np tako black Adam
Tak mam tak samo , aż się zagotowałem , bo myślałem , że TV mi siadaCzy ktoś może sprawdzić na Disney+ serial Skarb narodów? Jakoś od drugiego odcinka skacze kolorystyka serialu, co kilka lub kilkanaście sekund jakby ktoś bawił się balansem bieli. Raz obraz jest bardziej chłodny, raz cieplejszy itp. Zastanawiam się czy to coś u mnie czy tak nagrane jest.
Jest przycisk ambilight podświetlany nawet. Tydzień temu kupiłem 706.Czy pilot będący w zestawie z telewizorem powinien posiadać przycisk ambilight ? Zakupiłem model 706, mój pilot pod przyciskiem włącz nie posiada tego przycisku z nazwą. Na necie i w instrukcji widziałem, że powinien mieć. Czy w tej sytuacji trzeba wchodzić do ustawień, czy można jakoś zaprogramować przycisk?
Rozwiązał ktoś ten problem?Philips 48OLED806/12. Czy ma ktoś pomysł jak skutecznie i na zawsze wyłączyć irytującą górną i dolną belkę zwaną "1-1 Filmy Play"? Czasami jest to włączone podczas oglądania normalnej TV.
Cześć,Rozwiązał ktoś ten problem?
To powiedz mi jak wyłączyć komunikat o aktualizacji który potrafi kilka razy dziennie wyskoczyć.
Kiki nie odpowiedziałeś jak wyłączyć ten komunikat. Rozumiem że cały czas zamykasz ten komunikat i nie wiesz jak wyłączyć go całkowicie.Dlatego je nie robię aktualizacji jeśli mam wszystko ok.
I nie muszę się przyzwyczajać do nowych warunków.