Philips TV 2021: telewizory OLED706 z Android TV 10, P5 Generation 5 z AI, HDMI 2.1 i Ambilight 3

Majkel705

Member
Nie wiem co za wersję pobrałeś (może na zwykłego Androida lub po prostu na inną architekturę ARM). Mi pokazuje, że aktualna wersja to 1.17.42-Deault-Prod.
Spróbuj pobrać stąd: https://www.apkmirror.com/apk/skysh...time-android-tv-1-17-42-default-prod-release/
faktycznie inna wersja, pewnie na inna platforme pobralem.

pobrałem z Twojego linka variant universal i screen dpi - nodpi i poszlo!

ten parametr screen dpi jest jakos istotny, nodpi vs 320dpi?

Masterjam

Klub HDTV.com.pl
VIP
Hejka
Czy możecie sprawdzić czy w Disney+ macie Dolby Atmos , dziwnym trafem po aktualizacji wszystko mam 5.1 , nawet najnowsze materiały z Marvela , i seriale Disneya , które tydzień temu miały DA. Na infolinii rżną głupa , że u nich wszystko działa. Na Xbox jest ok , nie wiem na innych urządzeniach. Amazon , Apple mają DA .

witos1985

New member
Hej mam 706 czy ktoś mi powie jak zainstalować nowy pilot z funkcją mikrofonu bo jest tyle wątków że szok a po aktualizacji z 15 marca 2024 nie działa mi nic ;/

Pi3cyk91

Member
Hejka
Czy możecie sprawdzić czy w Disney+ macie Dolby Atmos , dziwnym trafem po aktualizacji wszystko mam 5.1 , nawet najnowsze materiały z Marvela , i seriale Disneya , które tydzień temu miały DA. Na infolinii rżną głupa , że u nich wszystko działa. Na Xbox jest ok , nie wiem na innych urządzeniach. Amazon , Apple mają DA .
Cześć. U mnie też nie ma DA, na netflixie od razu się pojawia info o DA, na disney tego nie ma

Majkel705

Member
cześć, czy może ktoś podać linka do apk (albo chociaż numer wersji) aplikacji Skushowtime? Dotychczasowa 1.17.42 przestała działać (pisze, że trzeba zaktualizować), próbowałem 1.22.00 ale poza ekranem startowym nic się nie dzieje :(

Masterjam

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wczoraj o dziwo mam info o nowej aktualizacji , i aż się boję czy to nie będzie ostatnia robiąca z TV warzywo :p.......... Ktoś potwierdzi czy ma także ?

djrzz

Member
Ja też nie aktualizuje, gdzieś czytałem że w którymś Philipsie wycięli obsługę dysków exfat i coś tam jeszcze...
Denerwuje mnie że nie ma możliwości wyłączenia komunikatu o aktualizacji, jest wręcz nachalny i mocno irytujący!

Do góry