Niestety i u mnie nic nie pomagaWitam, ustawiłem styl dźwięku na osobisty i dostosowałem korektor AI. To pomogło. Pozdrawiam
Jak można puścić aktualizacje OTA wcześniej dokladnie jej nie sprawdzając... Nic bym nie mówił nawet gdyby ktoś pobrał jakaś nieautoryzowaną wersje i z pena robił na włąsną rękę ale tak?? Dobrze że ja mam wyłączoną automatyczną aktualizację Pytanie do tych ktorzy zrobili i maja problem z dzwiekiem - czy to tylko jest problem z glosnikami w tv czy przez soundbar rownież
Ja też wgrałem i już wszystko okWgrałem ją i dźwięk jest ok
Sprawdziłem specjalnie dla Ciebie. Zarówno oryginalny pilot jak i 398GM10BEPHN0024HT którego używam na co dzień, nie uruchamiają TV kliknięciem 1. Inne klawisze numeryczne uruchamiają tv pomimo że nie mam na nim żadnej "listy kanałów". Powoduje to uruchomienie na reklamach filmów w aplikacji Filmy Google Play.Używam pilota z klawiaturą bez wybierania głosowego i nie mogę włączyć tv pilotem naciskając "1" na pilocie wszystkimi innymi klawiszami numerycznymi mogę go włączyć. Jak to wygląda u Was? Schowałem gdzieś oryginalny pilot i nie mam jak sprawdzić jak to wygląda w jego przypadku.